Logo van Techneco

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Techneco

Adres: Kleveringweg 9

Postcode: 2616 LZ

Plaatsnaam: Delft

Provincie: Zuid-Holland

Telefoon: 015 2191000

Website: http://www.techneco.nl

Email: info@techneco.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Denken in oplossingen ten aanzien van het gebruik van duurzame energiesystemen. Dat is wat Techneco beweegt. Daar liggen onze roots. Al meer dan 15 jaar zet Techneco zich in om een doorbraak in de toepassing van duurzame energiesystemen te realiseren. Betrouwbaarheid, vernieuwing en gedrevenheid kenmerken onze werkwijze.

Techneco levert energiesystemen voor de woningbouw, bestaande bouw, renovatie en utiliteit. Maar ook voor vakantie woningen, zwembaden, woonboten en kwekerijen. Ons ervaren team is altijd op de hoogte van de nieuwste techniek en ontwikkelingen in het vakgebied. Samen met onze opdrachtgevers realiseren wij vooruitstrevende, rendabele projecten.

Wilt u het hoogste rendement uit de zon halen? Dan is een compleet zonnesysteem van Techneco een goede keuze. Het Techneco PV concept bestaat uit een opstelling, panelen en omvormers. Wij hebben veel ervaring met het berekenen en toepassen van de systemen. U krijgt dus altijd de juiste configuratie. Ook de verkoop en installatie van deze systemen loopt via de installateur of de groothandel. Uiteraard leveren wij ook losse componenten.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *