Logo van Sunny Solar Systems

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gemiddeld: 1,00 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Sunny Solar Systems

Adres: Nijverheidsstraat 1

Postcode: 5405 AJ

Plaatsnaam: Uden

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 0413-290386

Website: https://sunnysolarsystems.nl

Email: info@sunnysolarsystems.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Als leverancier van zonnepaneelsystemen, zonneboilersystemen en (hybride)warmtepompsystemen hebben wij ons toegelegd op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige systemen op het gebied van energiebesparing. Deze worden geïnstalleerd door een erkende plaatselijke installateur of door ons eigen professionele installatieteam. Tevens bieden wij service en onderhoud aan van deze systemen.

De aanschaf van zonnepanelen (of andere energiebesparende systemen) is geen beslissing die u zomaar neemt. Er zijn immers veel verschillende producten en vele aanbieders. Natuurlijk wilt u het hoogst haalbare rendement verkrijgen, jarenlang plezier hebben van uw aankoop en u wilt niet voor verrassingen komen te staan.

Sunny Solar Systems helpt u daarom graag een eind op weg. Wij geven informatie over de werking van de systemen in het algemeen en het verschil in de kwaliteit van de meest gangbare producten die op dit moment op de markt zijn. Maar wij geven daar graag een persoonlijke tint aan. Immers, niet ieder huis is hetzelfde en niet ieder huishouden heeft hetzelfde stroom en gasverbruik.

Bent u benieuwd wat voor besparing zonnepanelen voor u persoonlijk opleveren? Of vraagt u zich bijvoorbeeld af of uw woning wel geschikt is? Voor al dat soort vragen, staan wij voor u klaar. Wij geven adviesgesprekken aan huis en geven u advies die op uw eigen situatie is afgestemd. Aan de hand van uw energierekening kunnen wij u meteen vertellen wat uw besparingen per maand, per jaar en over een periode van 30 jaar zijn.

Een adviesgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Aan het einde van het adviesgesprek bent u helemaal op de hoogte. Het is belangrijk dat u tijdens een adviesgesprek samen met uw partner aanwezig bent. Mocht u zonnepanelen overwegen, dan maakt u zo’n beslissing natuurlijk niet alleen. Bent u na het gesprek overtuigd en enthousiast geworden? Dan kunnen we het direct voor u in orde maken. Wilt u het na het adviesgesprek het allemaal liever even laten bezinken? Dan ontvangt u van ons een passende (op maat gemaakte) offerte.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Eén reactie op “Sunny Solar Systems”

 1. .

  Alle afspraken niet nakomen, ook na meerdere toezeggingen per afspraak.
  Wel verwachten dat je als klant geduld moet hebben maar er zelf geen respect voor hebben.
  Bij belofte niet duidelijk zijn wat de belofte inhoud.
  Extra financiën willen lospeuteren.
  Levering problemen, belofte of geen belofte.
  Wel zeggen dat er iets goed gemaakt wordt maar niet duidelijk zijn met hoe en wat.
  T zal vast komen omdat ik een particulier ben maar dit is boeven gedrag!

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *