Logo van Sunforce Duurzame Energietechniek

Beoordeel dit bedrijf:

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 stemmen, gemiddeld: 0,00van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Sunforce Duurzame Energietechniek

Adres: Ambachtsweg 5n

Postcode: 1474 HV

Plaatsnaam: Oosthuizen

Provincie: Noord-Holland

Telefoon: 0299-396072

Website: https://sunforce.nl

Email: info@sunforce.nl

Lid van: Techniek Nederland, Zonnekeur, installQ

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Sunforce zonnepanelen
Sunforce is gespecialiseerd in het ontwikkelen en plaatsen van complete zonne-energie systemen door heel Nederland, en heeft al vele kleine en grote (SDE+) projecten gerealiseerd. Ons bedrijf is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen een elektrotechnisch- en een dakbedekkingsbedrijf , waardoor wij zowel voor de dak- als voor de elektrotechnische werkzaamheden alles door eigen, gecertificeerde vakmensen kunnen laten uitvoeren.

A-Kwaliteit
Door onze schaalvergroting zijn wij in staat om A-klasse producten tegen zeer scherpe prijzen in te kopen en iedereen met deze voordelen mee te laten delen. Hierdoor hebben onze zonnestroom installaties al een terugverdientijd die ligt tussen de 4 en 7 jaar, en is de klant niet alleen zeer voordelig uit, maar ontkomt hij ook aan de steeds maar stijgende energieprijzen, wij bieden ten alle tijden, voor elk project een compleet TÜV-goedgekeurd pakket; met harde garanties.

A-Merken
Enkele voorbeelden van de merken zonnepanelen die wij leveren en monteren zijn: o BenQ - Sunpower - Yingli - Sunrise - Winaico - Recom - ET Solar - JA Solar - Trina Solar Wat betreft de merken omvormers; wij werken al jaren samen met: o SMA (Sunforce is SMA Advance dealer) - Omnik - Solar Edge - Mastervolt - Enphase uiteraard zijn andere A-merken ook bij ons verkrijgbaar.

Alles Geregeld
Sunforce heeft diverse klanten adviseurs door heel Nederland die voor het maken van een vrijblijvende offerte graag bij de klant langs komen, elke dak situatie is tenslotte uniek. Tevens kijken wij naar lokale subsidies en verzorgen wij desgewenst de btw teruggaaf voor de klant. Ook kunnen er service en onderhoudscontracten voor jarenlange zorgeloze zonnestroom opwekking bij ons worden afgesloten. Wij hebben een eigen 24 uurs storingsdienst.

Showroom
Tevens beschikken wij over een eigen showroom (250m2) waar wij diverse voorbeelden van zonnepanelen en montage mogelijkheden gepresenteerd hebben en iedereen van alle informatie kunnen voorzien. Ons kantoor, inclusief showroom, is gevestigd op het bedrijven terrein in Oosthuizen, direct gelegen aan de N247. (de doorgaande weg tussen Amsterdam en Hoorn)

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

Geef een reactie

Of