Logo van Sun2Power

Beoordeel dit bedrijf:

17 votes, average: 4,24 out of 517 votes, average: 4,24 out of 517 votes, average: 4,24 out of 517 votes, average: 4,24 out of 517 votes, average: 4,24 out of 5 (17 stemmen, gemiddeld: 4,24van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Sun2Power

Adres: Mr. P.J. Troelstrastraat 11

Postcode: 7556 EG

Plaatsnaam: Hengelo

Provincie: Overijssel

Telefoon: 074 2424626

Website: http://www.sun2power.nl

Email: peter@sun2power.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

De grote kracht van Sun2Power Sun2Power is een klantgericht bedrijf dat meedenkt, soepel samenwerkt en duurzame zonne-energie oplossingen creëert. De opbrengsten van onze systemen zijn 5% – 25% hoger dan normale systemen. Deze hogere opbrengst komt onder andere door het gebruik van micro-omvormers. Wij willen u graag verder helpen met een persoonlijk advies, toegespitst op uw eigen wensen en behoeften.We kijken niet alleen naar de montage van de zonnepanelen, maar ook of uw huidige installatie kan worden uitgebreid. Optioneel bieden wij ook monitoring aan waarmee u 24 uur per dag uw eigen energie productie kunt volgen. Stroom van de zon In één uur valt er meer zonne-energie op de aarde dan de gehele menselijke populatie in een jaar verbruikt. De jaarlijkse hoeveelheid zonne-energie die op de aarde neer komt is zelfs twee keer zo veel als alle energie die voortkomt uit alle fossiele brandstoffen (kolen, olie, gas, uranium) bij elkaar. Met behulp van zonnepanelen kunnen we zonne-energie opvangen en omzetten in bruikbare elektriciteit. De omzetting van zonlicht naar elektrische spanning wordt een fotovoltaïsche reactie genoemd. Deze term – afkomstig van het Engelse Photo Voltaic – zorgt ervoor dat zonnepanelen ook wel PV-panelen worden genoemd. Een vrijblijvende afspraak In een gratis en vrijblijvende afspraak willen we u adviseren in detail over de technische mogelijkheden, de verwachte opbrengsten en uw terugverdientijd. We kunnen dan gelijk de grootte van het dak en oriëntatie opmeten. Daarna ontvangt u binnen een paar dagen uw persoonlijke advies en offerte. We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan uw groene doelstelling.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

18 reacties op “Sun2Power”

 1. Wim Laverman

  Denkt mee over de oplossing, luister naar klant en komt met een goed voorstel. Flexibel ten aanzien van de wensen. Installatie met een zeer goed rendement geleverd. Goede betrokkenheid.

 2. Casper

  Prima bedrijf. Goed advies en meedenken vooraf. De installatie is netjes geïnstalleerd, volledig volgens afspraak. Ik kan een ieder van harte dit bedrijf aanbevelen, wat mij betreft 5 sterren!

 3. Lukas Harbers

  Heldere, eerlijke en bruikbare info gekregen. Goede basis om de snel geleverde offerte voor een mooi systeem te accepteren. Installatie en uitleg/afhandeling verliepen bijzonder plezierig. Vragen worden snel en uitstekend beantwoord. Geleverde materialen zien er erg goed uit. Simpel in opbouw, maar erg degelijk. Absolute aanrader in het woud dat de hudige markt is…

 4. Frans Feil

  Sun2Power heeft bewonersinitiatief BEIEN professioneel en enthousiast geholpen met een buurtactie voor collectieve inkoop van zonnepanelen voor Enschede Noord. Bewoners leverden met de aankoop van zonnepanelen ook een stukje paneel voor Kinderboerderij Noord. Daarmee werd niet alleen het huis, maar ook de buurt vergroend. Sun2Power toonde grote dienstbaarheid aan een sympathiek plan.

 5. Theo

  Goede en zeer kundige installatie. Waar andere installateurs bij een aantal (identieke) buurwoningen de panelen zonder meer op het dak hebben geschroefd, constateerde Sun2Power dat voor een windbestendige en duurzame bevestiging een andere constructie nodig was. Ze hebben direct speciale beugels op maat laten maken met bijzonder goed resultaat.
  De micro-omvormers van Enphase (1 per paneel) kan ik iedereen aanbevelen. Iets hogere investering maar op termijn gunstiger vanwege de lange levensduur en het hogere rendement. Verder onderhoudsvrij en geen risico op hotspots, overdissipatie in de panelen en kans dat de brandweer weigert te spuiten omdat er door de in serie geschakelde panelen samen 1000 V gelijkspanning op het dak staat.

  De service van Sun2Power is uitstekend, inclusief controle op afstand of de installatie juist werkt. In ruim een jaar (sinds maart 2015) één keer uitval gehad doordat de aardlekschakelaar van het PV-systeem afschakelde na een nabije blikseminslag. Daarvan kreeg ik al melding voordat ik zelf in de gaten had dat de panelen niet meer produceerden.

 6. Eddy Neezen

  Enkele aanbieders over de vloer gehad maar Sun2Power was zeer duidelijk en eerlijk over de aanschaf en montage van de zonnepanelen, bi veel aanbieders kon alles, als het maar verkocht werd terwijl Sun2Power meerdere malen onder het genot van een bakkie enkele zaken aangaf die ik voor ogen had wat beter niet kon.

  Prijs, kwaliteit en service verhouding is goed en op de dag van installatie een vakkundig en net team die binnen een halve dag de panelen op mijn dag had liggen, zijn zeer flexibel omdat tijdens het voortraject we ineens toch meer panelen wouden op onze terras overkapping en direct een offerte van kwam met een planning.

  Alles bij elkaar een goed bedrijf.

 7. Mark Hurenkamp

  Sun2Power werd mij aanbevolen door een buurman die erg positief was. Ik sluit mij aan bij alle eerdere geplaatste positieve reacties. Kundige installatie, denkt mee met de klant en er wordt zeer netjes werk geleverd.

Geef een reactie

Of