Logo van Technisch bureau Van der Span

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Technisch bureau Van der Span

Adres: Albert Einsteinlaan 33

Postcode: 9615 TE

Plaatsnaam: Kolham

Provincie: Groningen

Telefoon: 0598-392603

Website: http://www.vdspan.nl

Email: vdspan@xs4all.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Technisch bureau Van der Span is een totaalinstallateur die het leveren van kwaliteit als uitgangspunt combineert met service, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Dit maakt dat wij al meer dan 85 jaar technische installaties aanleggen en onderhouden.

U ontvangt van ons meer dan alleen puur technisch vakmanschap, wij denken met onze opdrachtgevers mee. Om welk probleem het ook gaat, wij helpen u bij het vinden van de juiste oplossing.

Wij gebruiken onze kennis, ervaring en verschillende disciplines, voor de meest uiteenlopende projecten. Wij zijn specialisten in elektrotechniek, verlichtingstechniek, huisautomatisering, datanetwerken, gas- water- en sanitaire installatie, centrale verwarming en dakwerk. Onze vakbekwame monteurs werken dagelijks aan installaties en oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Als erkend leerbedrijf investeren wij veel in opleiding en vakkennis voor onze medewerkers en in kwaliteit voor onze organisatie. Als erkend leerbedrijf werken wij ook aan de opleiding van toekomstige vaklieden door het beschikbaar stellen van stageplaatsen. Technisch bureau Van der Span is erkend installateur, aangesloten bij UNETO-VNI .

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *