Logo van Solergy

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Solergy

Adres: Virulyweg 27

Postcode: 7602 RG

Plaatsnaam: Almelo

Provincie: Overijssel

Telefoon: 0546-454938

Website: http://www.solergy.nl/nl

Email: info@solergy.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Verduurzaming van ons energieverbruik is een noodzaak. De klimaatveranderingen worden een steeds grotere uitdaging. Om toekomstige generaties een kans te geven op schone lucht en natuurbehoud, moeten wij ons gedrag veranderen. Alternatieve energiebronnen horen daar zonder meer bij. In tegenstelling tot de meeste andere energievormen helpt u met zonnepanelen bij een betere toekomst en u heeft er nog financieel baat bij.

Ontkom aan prijs fluctuatie
Met zonnepanelen van Solergy ontkomt u aan prijsstijgingen. Wij bezorgen een systeem dat gedurende de levenstijd een optimale rendement haalt. U zet uw stroomprijs voor 25 tot 30 jaar vast.

De afgelopen 10 jaar is de energierekening gemiddeld met maar liefst 8% gestegen.

Vaste prijs
De huidige prijs voor stroom ligt rond de 22-23 cent KWh. Zouden we de trend van de afgelopen 10 jaar volgen en de prijs met een gemiddelde van 7% doen stijgen, betalen we over 5 jaar €0,30 per KWh. De huidige prijs, opbrengst en levensduur van zonnepanelen zorgen ervoor dat uw stroomprijs wordt vastgelegd op €0,11 per KWh over een periode van meer dan 25 jaar.

Dit betekent dat u met zonnepanelen nu al 11 cent per KWh goedkoper uit bent dan met conventionele stroom. Door de jaren heen zal dit bedrag alleen maar oplopen. Met zonnepanelen bespaart u zo honderden euro’s op uw jaarlijkse energierekening.

Bekijk uw besparing middels zonnepanelen op onze rekenmodule.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *