Logo van SolarSunroofs

Beoordeel dit bedrijf:

19 votes, average: 4,53 out of 519 votes, average: 4,53 out of 519 votes, average: 4,53 out of 519 votes, average: 4,53 out of 519 votes, average: 4,53 out of 5 (19 stemmen, gemiddeld: 4,53van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: SolarSunroofs

Adres: Kapitein Nemostraat 1d

Postcode: 7821 AB

Plaatsnaam: Emmen

Provincie: Drenthe

Telefoon: 0591-745095

Website: http://www.solarsunroofs.nl

Email: info@solarsunroofs.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Zonnepanelen worden met de dag interessanter
Waarom nog steeds energie opwekken met olie, gas en steenkool als er elke ochtend in het oosten een onuitputtelijke bron van gratis energie opkomt? Er is dan ook nog veel meer uit de zon te halen dan tot dusver gebeurt. De zon is namelijk een onuitputtelijke bron van gratis energie, die middels zonnepanelen omgezet kan worden in consumeerbare elektrische stroom. Waarom 1% rente op je bankrekening, terwijl je ook 8% op je dak kan hebben.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

13 reacties op “SolarSunroofs”

 1. Els de Jonge

  Vanaf juni 2012 is bij ons 7500 wp geinstalleerd wij zijn zeer tevreden over dit systeem. En het verwachte resultaat is gehaald. Verder zijn we heel tevreden over de service van dit bedrijf, en bevelen dit ook van harte aan bij onze vrienden en fam.

 2. Richard Bakker

  Al twee daken vol met zonnepanelen, 2 x 2880Wp en na een jaar kan ik niet anders zeggen dat het boven de verwachting is.
  Binnenkort een nieuw dak met 5000wp, uiteraard ook weer SolarSunRoofs.

 3. Bazaki Roy

  Solarsunroofs heeft mij prima geholpen met het installeren en afwerken van de zonnepanelen. Echt goede service en een keurige afwerking! Ik kan U Solarsunroofs echt aanbevelen!

 4. BertTt

  Solarsunroofs heeft bij ons de installatie geleverd en prima aangelegd en afgewerkt. No nonsens bedrijf die afspraken nakomen. Bij ons liggen 18 panelen van 240 Wp op het dak. Ze hebben 4414 Kwh/jaar opgewekt. Dat is meer dan verwacht.

 5. EM

  Solarsunroofs is een echte aanrader. Zij waren prima in staat om de zonnepanelen op ons hoge stalen dak te plaatsen en hebben ook een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook geen verborgen kosten achteraf, maar een duidelijke offerte. Na installatie bleek dat Enexis een zeer laag voltage op ons net heeft staan (uiteraard net boven het wettelijk minimum van 207V) waardoor de omvormer waarschuwingen gaf. Ook dit is met hulp van Jeroen en de fabrikant snel en zeer netjes opgelost (iets ruimere marges voor de omvormer). Kortom een 10 met een griffel hebben ze in zeker verdient. Geplaatst in Kropswolde/Hoogezand

 6. Thijs Bloemendal

  Sinds Juli 2013 panelen op ons dak van Solarsunroofs. Inmiddels geeft de omvormer aan dat we het systeem er al bijna uit hebben. Wij geniet dus bijna van gratis stroom! Echt een aanrader zeer deskundige medewerkers en verkopers.

 7. Koolmees

  Solarsunroofs heeft bij ons zonnepanelen geplaatst. Dit hebben ze vanaf de offerte tot de uitvoering goed en naar onze tevredenheid begeleid. De aanmelding bij Enexis en de BTW teruggaaf hebben ze voor ons geregeld. Kortom we zijn heel blij met de service van Solarsunroofs. En we kunnen dit bedrijf dan ook aanbevelen aan mensen die overwegen zonnepanelen te gaan kopen.

  Jeroen, Bedankt voor de goeie samenwerking.

 8. Karlie Brouwer

  Mijn zonnepanelen heb ik bij solarsunroofs gekocht,na een nette offerte gekregen te hebben na een persoonlijkgesprek over de wensen van ons en installatie was alles binnen twee weken geregeld.
  Zelf met de btw teruggave wordt je super geholpen…
  Al met al dik tevreden over SolarSunroofs…

 9. Posthuma

  Bij ons op 13-07-2016 zonnepanelen geplaatst 5300 Wph nu 3 weken veder en al meer dan 460 Wph geleverd en zulk mooi weer was het toch niet. Ben dik te spreken over solarsunroofs netjes gewerkt en zeer klant vriendelijk.

Geef een reactie

Of