Logo van SolarPartners

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (2 stemmen, gemiddeld: 4,50 van 5)
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: SolarPartners

Adres: Sint Vitusstraat 17

Postcode: 1404 HR

Plaatsnaam: Bussum

Provincie: Noord-Holland

Telefoon: 035-8878700

Website: https://solarpartners.nl

Email: contact@solarpartners.nl

Lid van: Techniek Nederland, Zonnekeur, installQ, VCA

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

SolarPartner is opgericht in 2011 en heeft haar roots in Italië. Het team van SolarPartner bestaat uit Chris Meertens, Derek van Zalingen en Bart Doornbos.

SolarPartner heeft als doel om zonne-energie voor iedereen toegankelijk te maken. De meeste Nederlanders willen dit ook, maar zien op tegen het ‘gedoe’. Wij begrijpen dit en ontzorgen door een persoonlijke aanpak, advies op maat en de transparante werkwijze vanaf het eerste contact tot oplevering.

Elk dak is verschillend. Wij leveren daarom geen standaard pakketten, maar bekijken samen met u ter plekke wat de beste oplossing is om maximaal rendement uit uw dak en installatie te halen. Verder maken we – op verzoek – aan de hand van uw elektriciteitsrekening een business case op maat.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

Eén reactie op “SolarPartners”

  1. Pacito

    Ik heb sinds september 2014 zonnepanelen van dit bedrijf. Snel en netjes geleverd, goed neergelegd. De stormen tot nu toe hebben geen invloed gehad op de panelen. Het eerste jaar boven de verwachting uitgekomen. Geen mankementen. De prijs was lager dan een aantal zg voordelige aanbiedingen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *