Logo van SolarNU

Beoordeel dit bedrijf:

36 votes, average: 4,50 out of 536 votes, average: 4,50 out of 536 votes, average: 4,50 out of 536 votes, average: 4,50 out of 536 votes, average: 4,50 out of 5 (36 stemmen, gemiddeld: 4,50van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: SolarNU

Adres: Nieuwlandenlaan 6

Postcode: 8302 LM

Plaatsnaam: Emmeloord

Provincie: Flevoland

Telefoon: 0527-764030

Website: http://www.solarnu.nl

Email: info@solarnu.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Uitstekende belegging

Zonne-energie is een van de schoonste vormen van duurzame energie. Het is stil, veilig en onuitputtelijk. Zonnepanelen vormen een uitstekende investering met hoge rendementen (8% – 16%) en hebben een levensduur van meer dan 25 jaar.

Elk jaar verhoogt de overheid de energiebelasting, sinds 2001 met gemiddeld ca.7% per jaar. In de afgelopen 10 jaar is de electriciteitsprijs hierdoor bijna verdubbeld. Deze stijging zal de komende jaren alleen maar verder toenemen.

Zonnepanelen zijn daarentegen in de laatste jaren fors in prijs gedaald. Zonnepanelen verlagen niet alleen uw energienota, maar geven uw woning of bedrijf ook meerwaarde. Het energielabel van uw woning wordt beter door de zonnepanelen. En een beter energielabel betekent meerwaarde voor uw huis. Een ‘groen’ huis is gemiddeld 3,4% meer waard.

Missie en Doel

Missie: Op duurzame wijze energie opwekken en besparing op energiekosten

Doel: Ontzorgen van geïnteresseerde opdrachtgevers in zonne-energie door al het werk voor hen uit handen te nemen, vanaf goed advies tot en met oplevering

SolarNU voor: Advies, levering en montage van zonne-energie installaties

SolarNU voor: Particulieren, bedrijven, verenigingen, scholen, overheidsgebouwen, clubgebouwen, kerkgebouwen, gymzalen, agrarische bedrijven, etc.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

32 reacties op “SolarNU”

 1. Ramon

  We zijn keurig ingelicht over de installatie, en het traject.
  De installatie is in een half dagje gereed gemaakt.
  Je kon niet zien dat ze geweest waren, alles keurig opgeruimd(zelfs de stofzuiger gebruikt bij het boren in huis)
  De aanvraag van de slimme meter hebben ze ook geregeld.
  Kortom KEURIG en geen omkijken naar.

 2. corri leber-v.d.weele

  Prettig contact en goede voorlichting (ook op papier), fijn overleg, perfecte installatie en uitleg werking en naderhand er ook nog eens op attent worden gemaakt dat en hoe de BTW ook nog eens terug kan worden gevorderd : wat wil je nog meer?!! Op en top bedrijf, een echte aanrader!!!

 3. Rob

  Heldere voorlichting en goede en schone installatie, ondanks de zeer slechte weersomstandigheden. 3 referenties gekregen van mensen die bij dit bedrijf de installatie hebben laten plaatsen. Allemaal waren zij zeer positief over de installatie en de service van dit bedrijf.

 4. L. Peeters

  Goed advies, deskundige uitleg over de werking van zonnepanelen. Plaatsing van de installatie snel en probleemloos door vaklieden. Daarnaast advies over btw terugvragen. Kortom: wil je zonnepanelen, neem contact op Solarnu

 5. n. wildenborg

  Wat betreft een verzorgde communicatie en een verzorgde plaatsing kan ik Solar-nu zonder voorbehoud aan iedereen aanbevelen. Ik beoordeel het bedrijf van dhr. Dekker dan ook onomwonden met vijf sterren!

 6. Koedijk

  Goede voorlichting. Snelle en nette aanleg.
  De baas is ,s avonds teruggekomen om mijn man uitleg te geven over de omvormer en de meterkast. Een geweldige service.

 7. H.Landman

  We hadden een aantal offertes opgevraagd, Solarnu was niet het goedkoopst maar gaf wel een gedegen advies. Ook werden er nieuwe latten geplaatst waar het geheel op werd gemonteerd. Het totaal plaatje gaf voor ons de doorslag. Montage is goed en snel gedaan Goed bedrijf..

 8. Piet Visser

  vandaag panelen op dak gekregen door solarnu zeer vakkundig en super strak alles zeer net af gewerkt en opgeruimd echt een aanrader goede kennis van zaken en uit leg ga zee zeker aan bevelen bij anderen

 9. Knuivers

  Eind december 2015 zijn bij ons 12 zonnepanelen geplaatst.
  De uitvoering, uitleg en nazorg waren prima.
  Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanbevelen.
  Nu maar hopen op veel zonneschijn.

 10. kielstra

  Vandaag 13 zonnepanelen geplaats en dat is snel en vakkundig gedaan. Ook het voortraject van voorlichting was perfect en duidelijk. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

 11. Ton Dekker

  Goede begeleiding vooraf. Zonnepanelen geplaatst binnen maand na offerte.
  Geen rommel achtergelaten, alles opgeruimd en netjes weggewerkte bedrading.
  Plug en play installatie, dus meteen vanaf dag1 operationeel.
  Zeer aan te bevelen.

 12. Henri Hoekzema

  Wij hebben recent zonnepanelen aangeschaft via Solar.nu, een echte aanrader. Goede voorlichting, uiterst correcte en vakkundige mensen die het aanleveren en monteren en direct bedrijfsklaar opleveren.
  Om 8 uur aan de bel om 13.00 uur de eerste kilowaten op de teller.
  Wij zijn er zeer content mee. Concurrerende prijs geen idee, heb geen anderen gevraagd, eerste gesprek voelde goed, open en betrouwbaar. Voor € 25,- goedkoper willen wij geen gedoe. Opdracht gegeven zonder prijsopgaaf zelfs en zo blijkt nu : een goed product, een tevreden klant en volgens mijn buurman ook een keurige prijs.

 13. Henk Meijering

  Goede voorlichting, duidelijke offerte en vandaag een installatie van de panelen, ik wil Solar.nu van harte aanbevelen. Keurig gewerkt, perfect en binnen 1 dag, nergens rommel achtergelaten. Ook daar word keurig aan gedacht.
  Top, wij zijn er blij mee.

Geef een reactie

Of