Logo van Solar Noord

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (5 stemmen, gemiddeld: 4,60 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Solar Noord

Adres: Steenhouwer 22

Postcode: 9502 ET

Plaatsnaam: Stadskanaal

Provincie: Groningen

Telefoon: 0599-650123

Website: https://solarnoord.nl

Email: info@solarnoord.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering: VCA

 

Bedrijfsprofiel:

Solar Noord is de specialist op het gebied van zonne-energie. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak bent u bij ons aan het juiste adres voor een duurzaam zonnepanelensysteem. Hierbij is ons uitgangspunt een hoog rendement en een kwalitatief hoogstaande installatie. Hierdoor bent u ook in de toekomst verzekerd van de hoogste opbrengsten. Wilt u ook uw eigen 'energiecentrale' beginnen? Dan bent u bij Solar Noord aan het juiste adres. Solar Noord bestaat uit 30 gedreven medewerkers welke elke dag hard werken aan de meest nette installaties.

Solar Noord is een onderdeel van Huisman Warmtetechniek BV en levert vanuit de vestiging Stadskanaal zonnestroominstallaties in heel Noord-Nederland. Ons klantenbestand bestaat zowel uit agrariërs, bedrijven en particulieren.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

3 reacties op “Solar Noord”

 1. H.E. Heijes

  Heb sinds januari 2012 zonnepanelen van Solar Noord Stadskanaal. Vlotte montage. Voorspelling van aantal opgewekte kw/h komen voor het 2e jaar uit. Goede service

 2. kor

  sinds 2013 zonnepanelen van Solar Noord.Komen de afspraken goed na vlotte montage voor een concurrerende prijs, de voorspelde opwekking ruim gehaald het eerste jaar.
  Zal het bedrijf iedereen aanbevelen

 3. Mark

  Bij meerdere bedrijven een offerte aangevraagd
  binnen twee weken begint Solar Noord al met een mail met daar in “ Zou u mij de koopovereenkomst van de offerte kunnen mailen?“. Terwijl ik al had aangegeven op meerder bedrijven te wachten. Later weer een mail met de vraag. Woensdag krijg ik een mail met: Graag zou ik met u een afspraak plannen voor het plaatsen van de zonnepanelen. Aangezien we niet in het bezit zijn van een telefoonnummer stuur ik u deze mail. (En dat terwijl we ze niet eens ook maar iets van een toezegging hebben gedaan dat zij het bij ons mogen gaan plaatsen, dus ook op deze mail aangegeven dat wij geen zaken met hun willen doen. Nu is het vrijdag en weer een mail met verzoek om de koopovereenkomst te onder teken en terug te sturen.

  Kortom mijn advies: vraag bij dit bedrijf geen offerte aan

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *