Logo van Solar Group Holland

Beoordeel dit bedrijf:

2 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 5 (2 stemmen, gemiddeld: 3,50van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Solar Group Holland

Adres: Haaksbergerstraat 705

Postcode: 7545 PH

Plaatsnaam: Enschede

Provincie: Overijssel

Telefoon: 030 799 03 40

Website: http://www.stroomterug.nl

Email: info@stroomterug.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Zonnepanelen en pelletkachels aanschaffen / Zonnepanelen kopen Zonnepanelen kopen doe je met verstand, en daarom vind U op deze site allerlei tips voor het plaatsen en aanschaffen van zonnepanelen. Wij zijn specialist in zonnepanelen en pelletkachels in Nederland met ruim 16 jaar ervaring. De goedkoopste in kwaliteit zonnepanelen Bijna iedereen wil nu wel zonnepanelen kopen en is geïnteresseerd in het aanschaffen van zonne-energie, maar vaak vindt men het zonnepanelen aanschaffen een nogal ingewikkelde materie. Drie vragen zijn essentieel bij het aanschaffen van zonnepanelen:

  • Wat kosten zonnepanelen?
  • Wat levert het op?
  • Wanneer heb ik mijn investering terug?
Solar Group Holland is marktleider in Oost Nederland van zonnepanelen zonne-energie installaties. Wij hebben het voor U makkelijk gemaakt. Wij hebben vier complete Solarpanel pakketten voor U samengesteld, waar U natuurlijk van af kunt wijken, maar het geeft U in ieder geval een idee. Deze zonnepanelensets zijn geheel compleet met bekabeling, omvormer en frame. De gehele installatie wordt door ons werkend opgeleverd.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

5 reacties op “Solar Group Holland”

  1. R. Seger

    2 maanden geleden een offerte getekend voor plaatsen van 14 zonnepanelen, na 3 weken maar eens contact opgenomen of ze de offerte ontvangen hadden, na een hoop ontwijken en vage toezeggingen zijn we nu 2 maanden verder en nog geen panelen op het dak, ze zijn niet bereikbaar, reageren nagenoeg niet op mail en hun leverancier is failliet, kortom, onbetrouwbare zaak en links laten liggen !!! laten je een offerte teken en leveren vervolgens niet..

Geef een reactie

Of