Logo van Solar Concept

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (9 stemmen, gemiddeld: 4,33 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Solar Concept

Adres: Hoogschaijksestraat 31

Postcode: 5374 EC

Plaatsnaam: Schaijk

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 048-6831400

Website: https://www.solarconcept.nl/

Email: info@solarconcept.nl

Lid van: installQ

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Nederland zit midden in de energietransitie.
Van fossiele brandstoffen gaan we de overgang maken naar duurzame energie. Zonnepanelen spelen hierin een essentiële rol: niet alleen omdat ze 100% duurzame en schone energie opwekken, maar ook omdat ze rendement opleveren! Bij Solar Concept is het onze missie om onze klanten te voorzien van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen. Dat betekent niet per definitie de laagste prijs of de beste kwaliteit: het betekent de beste balans tussen prijs en kwaliteit, advies, installatie en service. Het betekent een oplossing die specifiek bij jouw wensen en woonsituatie past, één die je uiteindelijk het meeste rendement oplevert! Lees hier meer over onze werkwijze.

Altijd voor de +, dat = Solar Concept!
De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.

VISIE + MISSIE = GOED VERHAAL
Nederland zit midden in de energietransitie. Van fossiele brandstoffen gaan we de overgang maken naar duurzame energie. Zonnepanelen spelen hierin een essentiële rol: niet alleen omdat ze 100% schone energie opwekken, maar ook omdat ze rendement opleveren! Bij Solar Concept is het onze missie om onze klanten te voorzien van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

4 reacties op “Solar Concept”

 1. Dubois

  Goed en betrouwbaar bedrijf. Snelle levering.

 2. Eric van Vroenhoven

  Bij Ons zijn 2 leuke jongen mannen op het dak geweest en hebben alles keurig netjes uit gelegd en gemonteerd.
  Ik wil deze jongens heel hartelijk danken voor hun perfecte werk .
  en natuurlijk ook de elektro man die binnen alles heeft aangesloten .
  ook een keurig netten monteur die alles netjes uit gelegd heeft .
  PERFECT GEREGELD
  MVG E. van Vroenhoven .
  Bobbenagelseweg 14a .
  Sint Oedenrode

 3. Peter

  Installateur heeft uitstekend meegedacht aan de oplossing voor de omvormer voor de combinatie met de bestaande panelen. Mijn complimenten voor de geboden oplossing en de snelheid.
  Voor de plaatsing van de panelen heb ik wel een klein kritiekpunt. De plaatsing op het dak is er niet goed rekening gehouden met de uitlijning t.o.v. de dakramen.

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *