Logo van Sikma Installatie BV

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (2 stemmen, gemiddeld: 4,00 van 5)
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Sikma Installatie BV

Adres: Edisonstraat 15

Postcode: 8606 JH

Plaatsnaam: Sneek

Provincie: Friesland

Telefoon: 0515 41 44 18

Website: http://www.sikma.nl

Email: info@sikma.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Sikma Installatie is een begrip als totaal installateur in SWF en omstreken. Dit is vooral te danken aan de dynamiek van de organisatie en het vertrouwen van onze klanten. Maar ook aan de filosofie dat slagvaardigheid, kwaliteit en service bepalende factoren zijn voor continuïteit en groei. Plezierige bijkomstigheden zijn de korte communicatielijnen en flexibiliteit. Ruim een halve eeuw ervaring staat daarnaast borg voor een grondige kennis van zaken.

Ieder van de driehoofdige directie heeft z’n eigen specialisme. Dat heeft het voordeel dat zaken snel kunnen worden kortgesloten. De synergie die hieruit voortvloeit komt ten goede aan realisatie van projecten. De capaciteit van Sikma Installatie bestaat uit circa 45 medewerkers. Hierdoor is de bewegelijkheid van de organisatie relatief groot.

Bij kwaliteit hoort service. Daarom staat onze servicedienst ook tijdens de weekeinden klaar om problemen op te lossen. Dit geldt uiteraard ook voor de nazorg van diverse projecten. Ook de uwe.

Sinds een aantal jaar is Sikma installatie gevestigd op industrieterrein de Houkeslooot. In dit pand zijn alle onderdelen van Sikma Installatie ondergebracht.Waaronder een Baderie sanitair showroom. Na jarenlang in de binnenstad van Sneek te zijn gevestigd was dit een logische stap met het oog op continuïteit en groei.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

Eén reactie op “Sikma Installatie BV”

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *