Logo van Schipper Installatie BV

Beoordeel dit bedrijf:

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 stemmen, gemiddeld: 0,00van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Schipper Installatie BV

Adres: Industrieweg 10

Postcode: 1271 AJ

Plaatsnaam: Huizen

Provincie: Noord-Holland

Telefoon: 035-5268540

Website: https://www.schipperbvinstallatie.nl

Email: info@schipperbvinstallatie.nl

Lid van: Techniek Nederland, installQ

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

De oorsprong van ons bedrijf is te vinden in de eenmanszaak die de heer Schipper senior inmiddels ruim 40 jaar geleden opstartte. Als loodgieter, met een winkeltje in gaskachels, legde hij de basis voor het huidige moderne bedrijf. In de loop der jaren breidde het dienstenaanbod zich uit met cv en dakbedekking, terwijl een bedrijfsovername voor de nodige kennis op het gebied van elektra zorgde.

Anno 2011 is er heel wat veranderd. Het bedrijf is een moderne organisatie met alle kennis van nieuwe technieken. Elke installatie is uniek. Onze medewerkers denken graag met u mee en bieden u flexibele en nieuwe oplossingen. Van ontwerptekening tot de totale uitvoering kunt u op ons maatwerk rekenen.

Als totaalinstallateur zijn we thuis in alle installatiedisciplines. Nieuwbouw, renovatie, verbouw, onderhoud en service en totaal projecten. U doet het liever zelf? Ook dan bent u bij Schipper Installatie op het juiste adres!

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

Geef een reactie

Of