Logo van Schaap Energy

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gemiddeld: 4,00 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Schaap Energy

Adres: Winde 111

Postcode: 3892 HD

Plaatsnaam: Zeewolde

Provincie: Flevoland

Telefoon: 06-13141513

Website: http://www.schaapenergy.nl

Email: albert@schaapenergy.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Schaap Energy is een zelfstandige onderneming, ontstaan uit een passie voor het zelf opwekken van energie en de wens dit ook mogelijk te maken voor particulieren en bedrijven.

Met een ruime ervaring in de installatietechniek en volledige SEI certificering, leveren en installeren wij graag het door u gewenste zonne-energie systeem.

Visie
Schaap Energy gaat uit van de wensen en eisen van de klant en de mogelijkheden van de locatie. Vandaar de drie mogelijkheden “Doe het zelf”, “Doe het samen” en “Volledige installatie”. Ieder dak is verschillend en daarom is Schaap Energy altijd gedreven, samen met u, de optimale configuratie voor u te ontwerpen. Wij werken daarom alleen met topkwaliteitsproducten van vooraanstaande merken.

Vakmanschap, betrouwbaarheid, esthetiek en maximaal rendement zijn de belangrijkste pijlers onder Schaap Energy. Wij geven onze klanten een eerlijk en deskundig advies over de technische en bedrijfseconomische mogelijkheden van zonne-energie. Schaap Energy levert daarom de best passende installatie met een maximaal rendement waar u enthousiast van wordt en blijft!

Missie
Schaap Energy wil graag samen met u en onze leveranciers, bijdragen aan een duurzame toekomst. Daarom anticiperen we continu op de nieuwste marktontwikkelingen en technieken. Schaap Energy start ieder nieuw project met een open en eerlijk advies en werkt graag met u samen op basis van wederzijds vertrouwen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

2 reacties op “Schaap Energy”

  1. Martin van Mourik

    Ik heb heel wat onderzoek gedaan om het juiste bedrijf te kiezen. De SEI erkenning van dit bedrijf was voor mij het startpunt om te informeren bij dit bedrijf. Daarna zorgde het kwalitatief uitstekende assortiment voor de volgende stap, namelijk een offerte en een berekening van de opbrengsten. Die waren beter onderbouwd en gedetailleerd dan alle commerciële “verkoop” bedrijven waar ik offertes/berekeningen van heb opgevraagd. De vakkundigheid van de heer Schaap en het niet geaast zijn op de order heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. De installatie heeft bijna 3 dagen geduurd, mede vanwege de ingewikkeldheid van de constructie. Wij wilden namelijk een luifel van zonnepanelen van 15 graden, gelijk aan de dakconstructie vaan onze woning. Dat is prima gelukt met door Schaap zelf ontworpen zeer stevige constructie. Wij zijn erg tevreden met onze panelen en het gekozen bedrijf. De aftersales hebben we nog niet kunnen beoordelen.

  2. Franca Dekker

    De panelen van Albert Schaap Energy doen wat er afgesproken is en ben zeer tevreden. Zo heeft Albert ook bij een kennis van mij, de installatie aangelegd met ook een prima afwerking. Vooraf een helder offerte traject, tijdens de bouw secuur aan het werk en nadien kort contact of alles naar tevredenheid functioneert. Daarnaast heeft Albert technische kennis en denkt mee met de klant. We wekken bijna 7000Wp op op 3 fases en was de hoofdmoot voor ons eerst ons eigen verbruik op iedere fase naar nul te reduceren.

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *