Logo van RSS Installatie

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (2 stemmen, gemiddeld: 3,50 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: RSS Installatie

Adres: Grutto 27

Postcode: 7951 MD

Plaatsnaam: Staphorst

Provincie: Overijssel

Telefoon: 06-52007494

Website: http://www.rssinstallatie.nl/

Email: info@rssinstallatie.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

RSS: eerste erkend zonnepanelen installateur in Staphorst, Meppel, Zwolle e.o.

Nederland kent sinds kort een erkenningsregeling voor installateurs van zonnepanelen. Sinds 7 mei is RSS installatie in het bezit van deze erkenning. RSS installatie eerste erkend zonnepanelen installateur van Noord Nederland. U kunt bij ons dus uitstekend terecht voor de aanschaf, installatie en het onderhoud van zonlichtsystemen in de regio Staphorst, Meppel, Zwolle, Rouveen en omstreken.

Een paar jaar terug was het nog zoeken naar een dak met zonnepanelen. Nu zien steeds meer mensen zonne-energie van eigen dak als een duurzaam én financieel aantrekkelijk alternatief voor het kopen van stroom bij een energieleverancier.

De forse groei van het aantal geïnstalleerde zonnepanelen, in een tijd dat mensen de hand op de knip houden, is niet verrassend. Er staat immers nog voldoende geld op Nederlandse spaarrekeningen, het wordt alleen anders uitgegeven. De vraag is nu: ‘Waar levert mijn geld het meest op?’. Dan wint ‘geld op het dak’ het al gauw van ‘geld in een auto’ en zelfs van ‘geld op de bank.’

Dat de markt voor zonnepanelen ook in Nederland volwassen is geworden, wordt onderstreept door de komst van een erkenningsregeling voor installateurs. Overheid en markt hebben afgelopen jaren samengewerkt om opleiding, examens en certificatie tot stand te brengen. RSS installatie volgde de opleidingen bij BDA dakadvies en heeft de bijbehorende examens met goed gevolg afgerond.

Wilt u meer weten of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor de levering en installatie van zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze installateurs zijn werkzaam in de regio Rouveen, Dalfsen, Ommen, Hoogeveen, Steenwijk, Dedemsvaart, Genemuiden, Meppel en Zwolle.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *