Logo van RE-source Renewable Energy

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (6 stemmen, gemiddeld: 4,50 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: RE-source Renewable Energy

Adres: Habraken 2321 b

Postcode: 5507 TK

Plaatsnaam: Veldhoven

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 040-2300640

Website: http://resourcesolar.nl

Email: solar@resourcesolar.nl

Lid van: Zonnekeur

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

RE-Source is een gespecialiseerde zonne-energie installateur met een geschiedenis die teruggaat tot eind jaren ’70 van de vorige eeuw. In de afgelopen meer dan 30 jaar is veel kennis opgebouwd waar onze klanten van kunnen profiteren. Wij kiezen voor hoogwaardige producten en betrekken deze vanuit een netwerk van betrouwbare en deskundige toeleveranciers. Uw duurzame installatie moet ook duurzaam zijn!

In de uitvoering hebben we een team zeer ervaren mensen en leveren zo een totale installatie af, vrijwel altijd zonder tussenkomst van derden.

Naast het, in eigen beheer, realiseren van zonne-energie installaties zijn wij actief betrokken bij publicaties op ons vakgebied, geven wij cursussen en ondersteunen en adviseren daar waar het nodig is.

Omdat we trots zijn op de bijzondere geschiedenis van ons bedrijf hebben we deze een apart plekje op onze site gegeven. U krijgt zo een beeld van onze ruime ervaring en de bijzonder plaats die ons bedrijf, in de snel ontwikkelende markt voor zonne-energie, inneemt.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *