Logo van Pfixx Solar Systems B.V.

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Pfixx Solar Systems B.V.

Adres: Het Kattenburg 3

Postcode: 7041 AS

Plaatsnaam: ‘s-Heerenberg

Provincie: Overijssel

Telefoon: 0314-674130

Website: https://www.pfixxsolar.nl/

Email: info@pfixxsolar.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Pfixx Solar is specialist op het gebied van zonne-energiesystemen. Sedert 2004 leveren wij aan particulieren, bedrijfsleven, overheid en institutionele markten. Naast het leveren en installeren van systemen, ontwikkelt en bouwt Pfixx Solar zonne-energiesystemen voor beleggers in Duitsland, Polen, Nederland en het Caribisch gebied.

Pfixx Solar heeft ruime ervaring met het bouwen van solarinstallaties op schuine en platte daken, maar ook op grote bedrijfsdaken, agrarische daken, woningbouwprojecten en veldinstallaties. Zo werd in Berlijn een 70 hectare solarpark ontwikkeld en gebouwd van 26,4 Megawatt. Goed voor 10.000 woningen energie. In Nederland bouwde Pfixx het eerste echte en grote solarpark op een voormalige vuilstortplaats te Azewijn in de Achterhoek met een capaciteit van 1,8 Megawatt/p. Bekend werd Pfixx ook van het solarpark Holland, en het omvangrijke 107 daken tellende project in Deventer/Olst Wijhe/Bronckhorst.

Ons team is gespecialiseerd op diverse markten en steeds in staat de meest moderne configuratie voor Uw dak of veldinstallatie samen te stellen. Niet alleen de prijs is heel belangrijk, maar ook de kwaliteit.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *