Logo van OUXO Energy

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (11 stemmen, gemiddeld: 3,18 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: OUXO Energy

Adres: Exportweg 6

Postcode: 9482 WP

Plaatsnaam: Tynaarlo

Provincie: Drenthe

Telefoon: 085-3035328

Website: https://www.ouxo.nl

Email: info@ouxo.nl

Lid van:

Certificering: VCA

 

Bedrijfsprofiel:

We bieden zonne-energie oplossingen op maat, geschikt voor elke situatie. Of het nou gaat om projectontwikkeling, het leveren van duurzame producten of het installeren van deze producten, wij helpen je verder.

Wij kijken verder dan alleen het opwekken van zonne-energie, het sturen en opslaan van deze energie gaat namelijk steeds belangrijker worden. Slim gebruik maken van de energiemarkt en het slim aansturen van apparatuur, zorgen voor een hogere zelfconsumptie en dus ook voor een grotere besparing.

Zet daar onze eigen 20 jaar garantie en het niet hoeven doen van een aanbetaling tegenover en u heeft een complete service van A tot Z.

 

Bedrijfslocatie:


 

2 reacties op “OUXO Energy”

  1. L. Huisman

    OUXO heeft mij van offerte tot en met de oplevering perfect geholpen. Ik heb kwalitatief een sterke installatie door hun laten installeren. Binnenkort installeren ze bij mijn werkgever 160MWh

  2. David

    Ouxo gebruikt hoge kwaliteit materiaal en dat tegen een goede prijs. Het hele traject is aangenaam verlopen. De 18 panelen zijn vakkundig geïnstalleerd. Zeker een aanrader.

Geef een antwoord

Of