Logo van NTSE Solar Energy

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stemmen, gemiddeld: 3,00 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: NTSE Solar Energy

Adres: Heidserparklaan 12

Postcode: 6414 SJ

Plaatsnaam: Heerlen

Provincie: Limburg

Telefoon: 06-45775706

Website: http://ntse-solarenergy.nl

Email: info@ntse.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

NTSE SOLAR ENERGY beschouwt ieder project als maatwerk!
Elk project is anders en wordt los van elkaar bekeken en berekend. Daarom vindt u bij NTSE SOLAR ENERGY geen totaalpakketten. Wij kijken samen met u wat de beste oplossing voor u is, dit kan een combinatie van zonnepanelen en een verticale windmolen zijn, of juist alleen een zonnecollector. Dit gaat alleen in samenspraak met u. Overleg is het sleutelwoord. U wilt natuurlijk alleen maar investeren in een systeem wat bij u maximaal rendeert.

Wij komen het liefst geheel vrijblijvend en gratis met u inventariseren wat wij voor u kunnen betekenen; hiervoor hebben wij alleen uw contactgegevens nodig. NTSE SOLAR ENERGY is er niet in de eerste plaats op uit zoveel mogelijk systemen te verkopen, maar om u van een systeem te voorzien waar u daadwerkelijk iets aan heeft, dus waarmee ú geld gaat besparen.

Wilt u vrijblijvend advies, gebruik dan aub dit contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt uiteraard ook gewoon bellen of mailen.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Eén reactie op “NTSE Solar”

  1. Jaap Vink

    NTSE werkt met goede vaklui die goed werk leveren. Ik heb de installatie nu 1 maand (18 mei-18juni 2019)-(12 panelen 3,9kWp) deze hebben nu over die periode 579,87 kWh gegenereerd hetgeen overeenkomt met €121,52 (Essent).
    Conclusie: met de huidige regelingen in acht genomen had ik dit jaren eerder moeten doen. Uiteraard zal in de winter de productie beduidend minder zijn maar gemiddeld zou volgens de berekeningen de installatie €68 per maand moeten leveren tegen een kostenpost van €50 per maand. Tel uit je winst.
    Verder alles goed geregeld door Albert Nissen van NTSE die i.c.m. een paar goede partners een bedrijf heeft dat zich kan meten met grotere jongens zoals Volta en ook in prijs daar zeer dicht bij ligt.

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *