Logo van NOOTER Technische Installaties BV

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gemiddeld: 4,00 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: NOOTER Technische Installaties BV

Adres: Simon Stevinweg 9

Postcode: 8013 NA

Plaatsnaam: Zwolle

Provincie: Overijssel

Telefoon: 038-4531622

Website: https://www.nooter.nl/

Email: info@nooter.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Nooter Technische Installaties BV biedt al sinds 1966 totaaloplossingen aan voor technische installaties, voor zowel bedrijven als particulieren. Onze afdelingen elektrotechniek, werktuigbouwkunde en beveiligings- en communicatiesystemen werken intensief samen om totaaloplossingen en maatwerk te bieden voor de meest uiteenlopende projecten. Zo kunnen wij efficiënt werken en heeft u het gemak van een centraal aanspreekpunt voor alle installaties.

Ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek volgen elkaar snel op. Door investeringen in onze organisatie en ons personeel kunnen wij u altijd de meest actuele vakkennis bieden en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit van onze installaties waarborgen. Een belangrijke ontwikkeling is de steeds grotere aandacht voor duurzaam bouwen. Als deelnemer van het samenwerkingsverband EcoNed lopen wij voorop in de realisatie van energie-besparende maatregelen.

Op onze website vindt u informatie over onze organisatie, onze afdelingen en natuurlijk onze diverse projecten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Bedrijfslocatie:


 

2 reacties op “NOOTER”

 1. Willem

  Hier mijn PV-installatie gekocht en door hen laten installeren.
  Ik geef er een acht voor.
  Die twee punten die ze nu niet krijgen is vanwege de voor mij wat amateuristische wijze waarop de offerte tot stand kwam. Verder werden kleine randafspraken (welke niets te maken hebben met de kwaliteit van de geleverde installatie) niet of slecht nagekomen.
  Dat maakt het een minpuntje.
  Wat ik bij de uitvoering van de installatie toen, en nu ik dit bij een ander anders uitgevoerd zag worden, zeer waardeerde was het gegeven dat er niet bezuinigd werd op de hoofdkabel. Niet dat deze nodeloos lang werd uitgevoerd, maar wel een maatje dikker waardoor de elektrische weerstand minder werd en dus de opbrengst evenredig hoger.
  Om dat laatste gaat het immers, de opbrengst. Deze overtrof en overtreft mijn verwachtingen.
  Heb geduld met de offerte, maar dan is Nooter een prima bedrijf.

 2. gerrit

  Betrouwbaar advies, met aandacht voor de klant. Uitvoering niets op aan te merken, dus blij met de keus voor Nooter

Geef een antwoord

Of