Logo van NoCo2

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (8 stemmen, gemiddeld: 3,13 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: NoCo2

Adres: Nijbracht 148

Postcode: 7821 CE

Plaatsnaam: Emmen

Provincie: Drenthe

Telefoon: 0591-820252

Website: http://www.noco2.nl

Email: info@noco2.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

NoCo2 is dé specialist op het gebied van zonnepanelen, infrarood panelen, windturbines, Led verlichting en warmtepompboilers. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor uw duurzame investering.

Het doel NoCo2 is het toegankelijk maken van duurzame energie & warmte voor particulieren, het MBK, industrie en agrarische bedrijven. Wij menen dat duurzame energie, dus ook zonnepanelen, windturbines, Led verlichting en warmtepompboilers, de toekomst hebben, omdat er steeds meer mensen bewust worden van wat fossiele brandstof doet met onze aarde. De vraag naar deze vorm van energie & warmte krijgt steeds meer de voorkeur. De mogelijkheden van duurzame energie & warmte zijn erg groot, denk hierbij aan zonnepanelen, wind en water energie, brandstofcel technologie, biomassa en nog veel meer. Duurzame energie heeft de toekomst.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

Eén reactie op “NoCo2”

 1. B. Grasmeijer

  Wij hebben onze zonnepanelen via Green Profit gekocht waarbij NoCo2 de installatie heeft gedaan,
  Eén drama, waar anderen binnen een dag alles klaar hadden heeft dit bedrijf er 3 dagen over gedaan met tot op vandaag veel problemen. Niet alle spullen compleet, tijdens installatie erachter komen dat de kabel van de omvormer buitenom moet. Vervolgens een gat boren door de buitenmuur en niet kijken of dit zomaar kan, gevolg dwars door de afvoer geboord.
  Dit alles is wel weer netjes opgelost maar koste weer 2 dagen.
  Onze zekering van de omvormer schiet er steeds uit ondanks dat hier een nieuwe voor is geplaatst, heb toen gevraagd controleer alle bedrading, nu blijkt dat dit waarschijnlijk door een aardlek komt.
  kortom ik zou dit bedrijf niet aanbevelen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *