Logo van New Energy Systems bv

Beoordeel dit bedrijf:

25 votes, average: 4,40 out of 525 votes, average: 4,40 out of 525 votes, average: 4,40 out of 525 votes, average: 4,40 out of 525 votes, average: 4,40 out of 5 (25 stemmen, gemiddeld: 4,40van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading ... Loading ...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: New Energy Systems bv

Adres: De Steeg 3

Postcode: 6333 AT

Plaatsnaam: Schimmert

Provincie: Limburg

Telefoon: 045 404 0604

Website: http://www.newenergysystems.nl

Email: info@newenergysystems.nl

Lid van: Uneto-Vni, Zonnekeur

Certificering: KvINL Elektro laagspanningsinstallaties, KvINL Zonnestroom, KvINL Zonnewarmte

 

Bedrijfsprofiel:

New Energy Systems, met de hoofdvestiging in Schimmert, heeft zich gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor particulieren, bedrijven en agrariërs, en hebben sinds onze oprichting in 2008 al enkele duizenden projecten door heel Nederland en België gerealiseerd. Een actueel overzicht van alle gerealiseerde projecten vindt u op onze website onder het menu projecten.

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring behoren veel particulieren en (agrarische) bedrijven, van Zuid-Limburg tot en met de Waddeneilanden, tot onze klantenkring. Daarnaast maken diverse organisaties gebruik van de expertise van New Energy Systems (een actueel overzicht van alle partners vindt u op onze website). Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties HollandSolar en Uneto-VNI, hebben we een SEI-erkenning (KvINL) en zijn we bovendien in het bezit van het keurmerk Zonnekeur-installateur voor zowel zonnestroom als zonnewarmte.

 

New Energy Systems bv levert zonnepanelen van:

 

New Energy Systems bv levert omvormers van:

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

17 reacties op “New Energy Systems bv”

 1. Profielfoto van Frank Arets

  Frank Arets

  Een zeer betrouwbaar en goed bedrijf. Niet alleen dat de opbrengst van de panelen hoger is dan verwacht, toen de problemen met de Scheuten panelen zich voordeden, heeft dit bedrijf zelf zijn verantwoordelijkheid genomen. Ik kan het bedrijf aanbevelen.

 2. Profielfoto van Solar Frans

  Solar Frans

  Top bedrijf. Alles netjes volgens afspraak gerealiseerd. Montageploeg houd zich ook aan alle veiligheidsvoorschriften. Geen acrobatiek op het dak.
  Een gezellig installatieteam en ook niet te beroerd om nog even twee kapotte dakpannen te vervangen.
  Laat dat zonnetje nu maar schijnen.

 3. Profielfoto van T. Hermse

  T. Hermse

  ik sluit mij helemaal bij Frank Arets aan. Geen enkele installateur zit te wachten op een faillissement van een producent. New Energy Systems heeft dit probleem zelf aangepakt en de reparatie op een adequate wijze uitgevoerd. Niet alleen de installatie werkt perfect, het bedrijf doet dat ook en weet nog wat service betekent!

 4. Patrick van Loo

  Super installatiebedrijf, Niet te beroerd om zelfs nog een proefopstelling op het platte dak te maken zodat we konden zien hoe het werkelijk ging uitzien. Panelen zijn perfect gelegd, ziet er strak uit. dit bedrijf is zeer aan te bevelen.

 5. Profielfoto van Seppl

  Seppl

  Uit 3 aanbieders gekozen voor New Energy Systems vanwege de oplossinggerichtheid om de technische obstakels ook voor mij als leek begrijpbaar te maken, mede doordat de panelen ca. 40 m. van het huis af zijn geplaatst. Daarnaast is alles volgens plan aangelegd. De medewerkers zijn keurig en netjes te werk gegaan.
  Ik kan dit bedrijf aan eenieder aanbevelen.

 6. Corine Van de Mortel

  Nadat we bij verschillende bedrijven informatie en offertes verzameld hadden m.b.t. zonnepanelen bleek de eerste kennismaking met New Energy Systems een schot in de roos!
  Een enorm duidelijk, vriendelijk en vakkundig advies en uitleg, waarbij al meteen een prijsindicatie gegeven werd, deed ons besluiten om niet meer verder te zoeken. We ontvingen zeer snel de offerte, en boven verwachting snel het telefoontje om de afspraak te maken om het systeem te plaatsen. Ook dit was binnen één werkdag geklaard door uiterst vriendelijk en net personeel! Wij raden jullie bedrijf absoluut aan bij alle geïnteresseerden!

 7. Profielfoto van Wiel Haenen

  Wiel Haenen

  24 april 2016:
  Precies een jaar geleden op 24 april 2015 werden bij ons de zonnepanelen Sunpower 327 (16 stuks) met Solaredge systeem aangebracht door de fa. NEW ENERGIE SYSTEMS, na een jaar kunnen we zeer tevreden zijn met de zonnepanelen en met de opbrengst, de verwachte opbrengst van 5300 Kilowatt was reeds behaald op 11 april, precies een jaar later op 24 april 2016 zitten we op 5580 Kilowatt. Zeer tevreden over de firma New Energie Systems.

  24 april 2015:
  Zonnepanelen aangebracht door de firma New Energie Systems, laot de zon noe mer sjijne

  Ik zal de fa New Energie Systems b.v Zeker aanraden bij alle andere geïnteresseerden

 8. Profielfoto van Eric Theelen

  Eric Theelen

  Ondanks het zonnepanelen project van de gemeente Eijsden-Margraten gekozen voor New Energy Systems. Een duidelijk verhaal en offerte, zonder verkooppraatjes over ontzorging. Twee vriendelijke en vakbekwame medewerkers hebben de panelen geplaatst. Je kreeg niet het gevoel dat ze onder tijdsdruk stonden hetgeen heeft geresulteerd in vakwerk.

 9. Profielfoto van Jos Hoeksma

  Jos Hoeksma

  Wij hebben informatie bij drie bedrijven opgevraagd. Allen hebben hun best gedaan met betrekking tot de uitleg van de diverse systemen. We hebben voor new energy gekozen omdat deze met de beste prijs kwamen en de beste oplossing voor het kabelwerk in huis hadden. De monitortool werkt soms een dag niet maar de dag erna staan de resultaten toch genoteerd.
  Over het algemeen zijn we tot nu toe tevreden met de installatie, is nu een maand in bedrijf.
  De monteurs hebben een aantal dakpannen vervangen.

 10. Profielfoto van Paquay

  Paquay

  Toen ik besloten hat om zonnepanelen te plaatsen,ben ik eens gaan “googlen” naar een betrouwbaar bedrijf.
  Dit was niet gemakkelijk,er zijn veel soorten zonnepanelen,en nog meer installateurs.
  Dus toen gezocht naar duurzaamheid, en continuiteit.
  Toen kwam ik uit bij New Energy Systems uit Schimmert.
  En het bedrijf ,heeft mij niet teleurgesteld.
  De adviseur heeft samen met facilitair,en de monteurs een prima job geleverd.
  Ook de afhandeling van de BTW teruggave was uitstekend geregeld,waar ik steeds op de hoogte werd gehouden van de stand van zaken.
  Kortom, ik kan iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan.
  Charles Paquay Eijsden

 11. Profielfoto van RJJ Lennaerts

  RJJ Lennaerts

  Vandaag heeft New Energy Systems mijn 18 panelen geplaatst ( Leam en Pieter).
  Twee zeer beleefde heren die netjes werkte, goed communiceerde en een visitekaartje zijn voor hun bedrijf.
  Als de panelen ook zo goed werken ben ik een tevreden mens 😉

 12. Profielfoto van Guus Vijgen

  Guus Vijgen

  UIterst tevreden over NewEnergySystems. Beveel dit bedrijf van harte aan bij iedereen die PV-panelen gaat aanschaffen. Na vergelijking van meerdere offertes en daarbij uiteraard ook contact met de diverse aanbieders sprong NewEnergySystems er met kop en schouders bovenuit (Prijs- Kwaliteitverhouding, Service, Professionaliteit, Klantvriendelijkheid). Zeer goede, vriendelijke, maar vooral professionele en “simpele” uitleg in de voorbereidingsfase. Heldere en betrouwbare informatie. Backoffice goed georganiseerd, juiste mensen zijn direct beschikbaar, adequate hulp in de procedure die gevolgd moet worden en denken graag mee over de beste positionering van de PV-panelen. Levering zoals afgesproken. Bekwame monteurs, bij de start van de montage heldere uitleg over wat er te gebeuren staat. Ondanks platte dak (in ons geval 3 platte daken) zorgen de monteurs dat de installatie bedrijfsklaar wordt opgeleverd. Lange dag, maar niets was hun te veel. Dank daarvoor. Gewoon TOP

 13. Profielfoto van Peter Somers

  Peter Somers

  Ik heb sinds 24 april j.l. een PV systeem van New Energy Systems. Het resultaat is boven verwachting! De installatie bestaat uit 21 stuks X21-335-BLK panelen van Sunpower, met Solar Edge P500 optimizers en een Solar Edge SE7K-ER-01 3 fasen omvormer. De 3 monteurs hebben zichzelf overtroffen met de montage van de installatie, hetgeen resulteert in een superstrak dak waar geen pan meer te zien is, allleen een strakke zwarte plaat, bestaande uit de 21 panelen. Er is geen kabel te zien, alles is netjes weggewerkt. en alles tegen de vooraf overeengekomen prijs. Hier gaan wij nog jaren plezier van hebben. Dus ik kan New Energy Systems van harte aanbevelen.

 14. Profielfoto van Paquay

  Paquay

  Na plaatsing van 12 zonnepanelen merk Sunpower type 327 precies 1 jaar geleden,met een geschatte opbrengst van 3924 KWH per jaar , kan ik nu zeggen dat deze ruimschoots gehaald zijn.
  De opbrengst was 4220 KWH na 1 jaar.
  Ook de afwikkeling van de BTW teruggave was perfekt geregeld,en de stand van zaken hieromtrent werd ik steeds goed op de hoogte gehouden,via de mail.
  Ook als ik vragen had,kreeg ik vakkundig uitleg over de zaken die voor mij niet duidelijk waren.
  Kortom , ik kan New Energie Systems aan een ieder aanbevelen, een zeer betrouwbare partner!!
  Ch.Paquay

 15. Jac Couvee

  Maandag 8 mei jl 9 zonnepanelen geplaatst door 2 werknemers van New Energy Systems. Twee geweldige monteurs, qua werk, communicatie en duidelijkheid richting klant, dus mij. Verder vond ik de gehele routing vanaf aanvraag offerte, bezoek vertegenwoordiger, begeleiding door het subsidieproces, duidelijkheid omtrent de afhandeling mbt de betaling heel erg duidelijk.
  Ook het telefonisch contact met het bedrijf zelf heb ik als zeer prettig ervaren.
  Kort samengevat: een TOP bedrijf.

Geef een reactie

Of