Logo van Mooglik

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (2 stemmen, gemiddeld: 4,00 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Mooglik

Adres: Hasker Utgongen 3

Postcode: 8465 SJ

Plaatsnaam: Oudehaske

Provincie: Friesland

Telefoon: 085-4015060

Website: https://www.mooglik.nl/

Email: info@mooglik.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Al jaren bewijst Mooglik uit Oudehaske dat het niet moeilijk of duur hoeft te zijn om je woning energie neutraal te maken. Het bedrijf onderscheidt zich door een nuchtere en praktische aanpak. Deze aanpak heeft zich de afgelopen jaren wel bewezen.

Niet voor niets heeft Mooglik honderden woningen en bedrijven energiezuinig en gasvrij gemaakt. Veel van onze klanten wilden graag hun energierekening verlagen. Maar kwamen niet verder, doordat de meeste ondernemers zich vasthouden aan de gevestigde technieken. Mooglik denkt verder en komt tot verrassende oplossingen.

Je in de klant verdiepen, goed luisteren naar de klant en er dan een mooie oplossing voor vinden. Daar is men in gespecialiseerd. Kan niet, bestaat niet, want er is altijd weer een leuke oplossing te vinden. De klant ontzorgen en tevreden stellen door totaal oplossingen aan te bieden.

Mooglik maakt gebruik maken van bewezen aanpakken uit Duitsland en België. En staat voor gegarandeerde kwaliteit. Door verder te denken dan de meeste experts hebben we in de afgelopen jaren heel veel woningen gasvrij gemaakt, waar anderen zeiden dat het niet mogelijk was.

 

Bedrijfslocatie:


 

Geef een antwoord

Of