Logo van MetDeZon

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (2 stemmen, gemiddeld: 4,50 van 5)
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: MetDeZon

Adres: De Volger 6

Postcode: 1483 GA

Plaatsnaam: De Rijp

Provincie: Noord-Holland

Telefoon: 085-4011356

Website: https://www.zonnepanelen.nl

Email: info@metdezon.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Vrijheid met de kracht van de zon

Metdezon levert betaalbare zonnepanelen aan mensen zoals jij die flink willen besparen op hun energierekening. Door de zon als energiebron te gebruiken, word je onafhankelijk van energiebedrijven met hun als maar hoger wordende nota's. MetDeZon helpt, bij ons heb je volop keus.

Uw partner in duurzame energie
MetDeZon klanten krijgen een passend advies en een gegarandeerd resultaat. Samen met anderen die onze visie delen, leveren wij producten van uitstekende kwaliteit waarop je kunt bouwen en die er toe doen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons en onze toeleveranciers belangrijk. Het welzijn van mensen en dieren en de toekomst van onze kinderen staat bij ons voorop.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

3 reacties op “MetDeZon”

 1. peeters

  Heb van dit bedrijf 3 setjes panelen met omvormer, Het 1e setje heb ik laten installeren toen vertelde ze mij al, als ik een 2e of meer wil installeren hoe het moet

  Alles snel en goed verzorgt geleverd

  Beantwoorden
 2. Rien

  Dit bedrijf werkt landelijk. Voor de installatie worden ZZP-ers ingeschakeld. Zelf installeren was voor mij geen optie. Ik heb de indruk dat deze mensen prima weten waar ze mee bezig zijn. Er zijn bij mij in januari 13 zonnepanelen geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Alles werkt perfect. En, volgens mij, tegen een zeer schappelijke prijs.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *