Logo van Loodgietersbedrijf Kees van Dooren BV

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Loodgietersbedrijf Kees van Dooren BV

Adres: Havendijk 24a

Postcode: 5017 AM

Plaatsnaam: Tilburg

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 0134-635563

Website: https://www.keesvandooren.nl

Email: info@keesvandooren.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Loodgietersbedrijf Kees van Dooren, gevestigd in Tilburg sinds 1974, staat voor vakmanschap, service en kwaliteit. Met een enthousiast team van goed opgeleide vakmensen zijn wij u graag van dienst. U bent bij ons aan het juiste adres voor:

  • Complete badkamers
  • CV en onderhoud
  • Dakbedekking
  • Zonnepanelen
  • Overig loodgieterswerk

Geen project is voor ons te groot of te klein. Van een lekkende kraan tot een compleet nieuwe badkamer of dakbedekking. Kwaliteit, vertrouwen, eerlijk en gedegen advies zijn de basis voor een prettige samenwerking. Onze enthousiaste en deskundige vakmensen gebruiken graag hun kennis en ervaring zodat u lang en zorgeloos kunt genieten van onze ontwerpen, producten en diensten.

Loodgietersbedrijf Kees Van Dooren werkt zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. In Tilburg werken we op de zakelijk markt bijvoorbeeld voor de woningcorporaties Tiwos en WonenBreburg en voor de Kamer van Koophandel. Verder werken we voor diverse aannemers in Tilburg en omgeving.

Wilt u graag met eigen ogen zien hoe een door ons gemaakte badkamer of dakbedekking eruit ziet, neem dan contact met ons op voor een referentie.

 

Bedrijfslocatie:


 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *