Logo van LGM Solar bv

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: LGM Solar bv

Adres: Parkstraat 83

Postcode: 2514 JG

Plaatsnaam: Den Haag

Provincie: Zuid-Holland

Telefoon: 070 2601818

Website: http://www.goedkoopste-zonneenergie.nl

Email: info@goedkoopstezonneenergie.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

De toekomst is groen. Olie, gas en kolen vervuilen niet alleen, ze raken ook nog eens op. Gelukkig schijnt iedere dag de zon. Soms wat vaker dan andere keren, maar genoeg om elke dag energie op te leveren. En daarmee is het een goedkoop alternatief voor fossiele brandstof.

Als er wordt gesproken over duurzaam nemen de meeste het ‘duur’ wel heel erg letterlijk. Wij vinden dat het ook goedkoper kan. Daarom bieden wij u verschillende all-in pakketten tegen zeer gunstige tarieven, zonder dat we concessies doen aan kwaliteit en service. Zo leveren we het systeem altijd inclusief montage en hanteren we goede garanties. Immers, het is de bedoeling dat het 25 jaar op uw dak ligt. Verkeerde aansluiting kan in het ergste geval leiden tot gevaarlijke situaties en inefficiëntie. En dat willen wij graag voorkomen.

Tevens bieden wij u een stukje zekerheid. Zo helpen we u indien gewenst met het aanvragen van financieringen, vergunningen en subsidies, waardoor het kostenplaatje vooraf bekend is. U komt in dat geval niet voor verrassingen te staan. Bent u met ons een overeenkomst aangegaan, maar krijgt u de financiering uiteindelijk toch niet rond, dan komt de overeenkomst te vervallen. Kortom: wij bieden u de beste service. Voor én na installatie. Samen werken we aan een groenere wereld.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *