Logo van Jantri haarden & duurzame energie

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (2 stemmen, gemiddeld: 4,50 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Jantri haarden & duurzame energie

Adres: Kalkoven 18

Postcode: 9351 NP

Plaatsnaam: Leek

Provincie: Groningen

Telefoon: 0594-510740

Website: http://www.jantri.nl

Email: info@jantri.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van duurzame energie. Ons bedrijf bestaat sinds 1 oktober 2000 en de laatste jaren zijn we steeds meer in haarden en kachels gespecialiseerd, met name hout gestookte CV-haarden en houtvergassers.

We hebben haarden voor in de woning maar ook voor in de schuur. Ook voorgashaarden , houtkachels, vrijstaand of een fraai ingebouwde haard op hout of op gas bent u bij ons op het juiste adres. In ons programma vindt u ook kookhaarden en speksteenkachels die door ons worden geplaatst.

In 2009 zijn we gestart met zonne-energie, zowel zonnecollectoren voor warm water als de zonne-PV systemen voor stroom. U kunt dus bij ons terecht voor al uw vragen op gebied van zonne-energie.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

2 reacties op “Jantri”

  1. Fam.Geerds

    Jantri haarden en duurzame energie gaan niet alleen voor duuzame energie maar ook voor duurzame klantrelatie. Uitgebreide voorlichting gehad over verschillende systemen, chinese of juist geen chineese panelen, mono of poly pv panelen, in serie geschakeld of juist niet.
    uiteindelijk hebben wij gekozen voor een systeem met een solaredge omvormer per plaat kunnen wij aflezen hoveel productie op dit moment, afgelopen week, afgelopen maand enz. er geweest is Mocht er een storing zijn dan is dat ook per plaat te zien, mooi syteem, goede prijs-kwaliteitverhouding en Jantri geeft goede services

  2. H.Helmus

    Afgelopen zomer heeft Jantri bij ons panelen geplaatst (Zuid West met veel hoge bomen) met voor ieder paneel een omvormer, zelfs met donker weer leveren ze een aantal Kwh. Hoe ze presteren is te volgen via een internet account bij Solaredge. De plaatsing is keurig gedaan en we zijn duidelijk en zonder pressie thuis voorgelicht. We zijn dus zeer tevreden, ook over prijs kwaliteit ! Wat ons betreft een bedrijf om mee in zee te gaan.

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *