Logo van Jacobs Dakbedekkingen

Beoordeel dit bedrijf:

3 votes, average: 3,33 out of 53 votes, average: 3,33 out of 53 votes, average: 3,33 out of 53 votes, average: 3,33 out of 53 votes, average: 3,33 out of 5 (3 stemmen, gemiddeld: 3,33van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Jacobs Dakbedekkingen

Adres: Stayerhof 7

Postcode: 5861 EJ

Plaatsnaam: Wanssum

Provincie: Limburg

Telefoon: 0478-531795

Website: https://www.jacobsdak.nl

Email: info@jacobsdak.nl

Lid van:

Certificering: VCA

 

Bedrijfsprofiel:

Wij verkopen en monteren zonnepanelen in vele soorten en maten. Gezien de vele voordelen van een systeem met een Solar Edge omvormer met optimizers werken wij uitsluitend met Solar Edge systemen.

Naast opdak systemen leveren we ook meerdere fraaie geïntegreerde indak PV systemen. Waaronder de systemen AEsthetica ,ZEP Zonneceldakpannen en de MYSTIEK zonnedakpannen van Solinso. Door onze jarenlange kennis en ervaring met daken zijn we DE PARTNER voor indak PV systemen (BIPV) waarbij de waterkerende laag en het zonnepaneel geïntegreerd zijn in één toepassing.

Jacobs dakbedekkingen heeft een ruime ervaring en grote deskundigheid op het gebied van het plaatsen en leveren van zonnepanelen. Wij hanteren een hoge kwaliteit maatstaf en zorgen voor een snelle service. Binnen een korte tijd kunt u al genieten van uw nieuwe energiebron. Monteert u de zonnepanelen liever zelf? Dan adviseren wij u hier graag in.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

2 reacties op “Jacobs Dakbedekkingen”

Geef een reactie

Of