Logo van Jacobs Dakbedekkingen

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gemiddeld: 3,33 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Jacobs Dakbedekkingen

Adres: Stayerhof 7

Postcode: 5861 EJ

Plaatsnaam: Wanssum

Provincie: Limburg

Telefoon: 0478-531795

Website: https://www.jacobsdak.nl

Email: info@jacobsdak.nl

Lid van:

Certificering: VCA

 

Bedrijfsprofiel:

Wij verkopen en monteren zonnepanelen in vele soorten en maten. Gezien de vele voordelen van een systeem met een Solar Edge omvormer met optimizers werken wij uitsluitend met Solar Edge systemen.

Naast opdak systemen leveren we ook meerdere fraaie geïntegreerde indak PV systemen. Waaronder de systemen AEsthetica ,ZEP Zonneceldakpannen en de MYSTIEK zonnedakpannen van Solinso. Door onze jarenlange kennis en ervaring met daken zijn we DE PARTNER voor indak PV systemen (BIPV) waarbij de waterkerende laag en het zonnepaneel geïntegreerd zijn in één toepassing.

Jacobs dakbedekkingen heeft een ruime ervaring en grote deskundigheid op het gebied van het plaatsen en leveren van zonnepanelen. Wij hanteren een hoge kwaliteit maatstaf en zorgen voor een snelle service. Binnen een korte tijd kunt u al genieten van uw nieuwe energiebron. Monteert u de zonnepanelen liever zelf? Dan adviseren wij u hier graag in.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

2 reacties op “Jacobs Dakbedekkingen”

  1. Martin Aarts

    Erg betrouwbaar en goed bedrijf. Pakt het advies en aanleggen gedegen aan en zorgt er voor dat alles ingericht en netjes opgeleverd wordt. Alleen maar lof.

  2. Marco Creemers

    Prima afwerking van offerte tot installatie. Net even meer details in afwerking dan de grote aanbieders. Terwijl prijs wel concurrerend is.
    Uitstekende aanrader.

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *