Logo van Jacobs Dakbedekkingen

Beoordeel dit bedrijf:

3 votes, average: 3,33 out of 53 votes, average: 3,33 out of 53 votes, average: 3,33 out of 53 votes, average: 3,33 out of 53 votes, average: 3,33 out of 5 (3 stemmen, gemiddeld: 3,33van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Jacobs Dakbedekkingen

Adres: Stayerhof 7

Postcode: 5861 EJ

Plaatsnaam: Wanssum

Provincie: Limburg

Telefoon: 0478-531795

Website: https://www.jacobsdak.nl

Email: info@jacobsdak.nl

Lid van:

Certificering: VCA

 

Bedrijfsprofiel:

Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum is een familiebedrijf dat zich sinds 1945 heeft ontwikkeld tot het meest veelzijdige dakbedekkingbedrijf in de regio Venray, Horst, Venlo en Bergen (Limburg).

Verschillende soorten panelen, omvormers en montagesystemen
Er zijn vele soorten zonnepanelen, omvormer en montagesystemen te koop. Om u te helpen hebben we ons aanbod overzichtelijk ingedeeld in 4 pakketten. Het budgetpakket is één van de meest toegepaste systemen in Nederland. Een groot nadeel hiervan is dat het wordt opgehangen aan de bestaande dakpannen. Deze zijn niet geschikt om zonnepanelen aan op te hangen. Wij adviseren U minimaal een standaardpakket te laten plaatsen. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden en systemen. Wij bespreken deze graag met u.

Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum bied hulp bij BTW teruggaaf en subsidie op zonnepanelen
De overheid heeft als streven dat 20 procent van de energieproductie in Nederland uit duurzame bronnen afkomstig is in 2020. Subsidies en duurzame leningen voor zonne-energie moeten dat stimuleren. Wanneer wij zonnepanelen (pv systeem) leveren en of plaatsen helpen wij u natuurlijk graag met het aanvragen van de verschillende subsidiemogelijkheden voor zonnepanelen. De subsidie verstrekkingen en investerings aftrekken kunnen een extra steun in de rug zijn om nu te investeren in duurzame energie. De teruggaaf van BTW kunnen we via BTW retour voor u verzorgen.

Verkoop zonnepanelen
Wanneer u als particulier besluit om een PV systeem aan te schaffen is het natuurlijk best mogelijk dat u deze zelf wilt monteren. Jacobs Dakbedekkingen kan u daarbij uitstekend van dienst zijn, zij verkopen namelijk niet alleen zonnepanelen en omvormers maar geven u ook nog eens advies hoe u deze het best kunt monteren. Wij sturen u natuurlijk graag een vrijblijvende prijsopgave.

 

Jacobs Dakbedekkingen levert omvormers van:

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

Eén reactie op “Jacobs Dakbedekkingen”

Geef een reactie

Of