Logo van Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V.

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gemiddeld: 4,33 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Installatiebedrijf Dick Sjabbens B.V.

Adres: Hoofdstraat 35

Postcode: 7981 AD

Plaatsnaam: Diever

Provincie: Drenthe

Telefoon: 0521-591994

Website: https://www.dick-sjabbens.nl/

Email: info@dick-sjabbens.nl

Lid van: Uneto-Vni, Sterkin

Certificering: VCA

 

Bedrijfsprofiel:

Hogere gas- en elektra prijzen, hoger waterverbruik, meer winst met Zonne-energie!
Als het aan Arend Sjabbens, eigenaar van Installatiebedrijf Dick Sjabbens te Diever, ligt gaat de zon nooit meer voor niets op in de Gemeente Westerveld en omstreken. Grofweg zijn er twee methodes waarmee u zonnelicht kunt benutten: bij de ene wordt elektriciteit opgewekt (zonnepanelen) en bij de andere wordt warmte opgewekt (zonneboiler). Het zijn beide verschillende methodes. Er is nu meer reden dan ooit om over te stappen op zonne-energie: stijgende energieprijzen en verontrustende berichten over het klimaat.

Bijna elke woning in Nederland is geschikt voor zonnepanelen en zelfs met de Nederlandse zonnestraling nog heel rendabel. Door het benutten van het zonlicht kunt u uw jaarlijkse elektriciteitsnota tot nul terugbrengen en zelfs geld gaan verdienen. Door het installeren van een zonnepaneelsysteem op of bij uw woning maakt u gebruik van de gratis zonne-energie die in elektriciteit wordt omgezet, terwijl u voor de overcapaciteit automatisch een vergoeding krijgt van de energie-maatschappij.

Installatiebedrijf Dick Sjabbens te Diever vertelt u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Bel voor meer informatie: 0521-591994.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *