Logo van Innodura

Beoordeel dit bedrijf:

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 stemmen, gemiddeld: 0,00van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Innodura

Adres: Turfweg 13

Postcode: 3065 AJ

Plaatsnaam: Rotterdam

Provincie: Zuid-Holland

Telefoon: 079 8891883

Website: http://www.innodura.nl

Email: info@innodura.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

De doelstelling van Innodura is het beschikbaar maken van zonnepanelen en zonneboilers voor zoveel mogelijk energiegebruikers. Decentrale energieopwekking die mensen minder afhankelijk maakt van traditionele energieopwekking uit fossiele brandstoffen

Door middel van het selecteren, installeren, registreren, managen, onderhouden en financieren van zonne-energie systemen proberen wij de complexe materie zo simpel als mogelijk te maken voor onze klanten. Innodura levert maatwerk en streeft naar een passende oplossing voor uw persoonlijke woon/ leefsituatie.

Innodura levert en installeert diverse milieuvriendelijke energievoorzieningen, zoals zonneboilers, zonnepanelen, wind turbines en warmtepompen. Innodura probeert hiermee een bijdrage te leveren aan het ontlasten van het milieu en onze leefomgeving. Maar ook om ervoor zorg te dragen dat onze klanten flink kunnen besparen op de energiekosten.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

Geef een reactie

Of