Logo van HVP Duurzaamheid B.V.

Beoordeel dit bedrijf:

5 votes, average: 4,20 out of 55 votes, average: 4,20 out of 55 votes, average: 4,20 out of 55 votes, average: 4,20 out of 55 votes, average: 4,20 out of 5 (5 stemmen, gemiddeld: 4,20van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: HVP Duurzaamheid B.V.

Adres: Maaseikerweg 1/A

Postcode: 6114 JN

Plaatsnaam: Susteren

Provincie: 6

Telefoon: 088 2010450

Website: http://www.hvp-duurzaamheid.com

Email: info@hvp-duurzaamheid.com

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Ons team bestaat uit flexibele en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in hun eigen specialisme. Het team bestaat dus uit een grote diversiteit waardoor we elke klant tevreden kunnen stellen. Momenteel hebben we 6 medewerkers in dienst die samenwerken om uw installatie naar tevredenheid te plaatsen en af te werken.

Innovatie, communicatie en aftersales zijn de speerpunten naast de AMO-factor. (Aanzicht-Montagekwaliteit-Opbrengst) De AMO-factor is door een van onze medewerkers in het leven geroepen. Dit geeft aan dat de medewerkers betrokken zijn en gaan voor kwaliteit.

Ons team wil echt het verschil maken en ervoor zorgen dat u een tevreden klant bent.

 • HVP duurzaamheid staat voor duurzame warmte-systemen.
 • HVP duurzaamheid is specialist in innovatieve producten.
 • HVP duurzaamheid adviseert.
 • HVP duurzaamheid kan u de zorg van engineering van grote projecten uit handen nemen.
 • HVP duurzaamheid staat voor service en kwaliteit.
HVP duurzaamheid werkt samen met kwalitatief en innovatief hoogstaande fabrikanten waardoor een hoogstaand product geboden wordt.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

12 reacties op “HVP Duurzaamheid B.V.”

 1. Ras

  Deze firma heeft prima werk geleverd en kwam alle afspraken na. Het werk ziet er keurig uit en de opbrengst is meer dan vooraf aangegeven. Ook de subsidieaanvraag en administratieve zaken werden keurig behandeld. Correct en vriendelijk personeel.

 2. Alex.G

  Deze firma heeft prima werk geleverd en kwam alle afspraken na. Het werk ziet er keurig uit en de opbrengst is meer dan vooraf aangegeven. Ook de subsidieaanvraag en administratieve zaken werden keurig behandeld. Correct en vriendelijk personeel.

 3. Hein

  Sinds eind maart 2013 zonnepanelen op het schuine alsook op het platte dak liggen , ik ben ervan overtuigd dat we de voorspelde opbrengst gaan halen, maar we moeten toch nog even afwachten.
  Wat HVP Duurzaamheid betreft niks dan lof, zowel bij het kiezen van wat de beste systemen zijn , de beste plaatsingsmogelijkheden, de meest economische samenstelling, de veiligste, optisch gezien de mooiste plaatsing, een meedenkend en klantgericht bedrijf zowel in de voorfase als in de plaatsingsfase, zeer vakkundig en persoonlijk, zelfs na de plaatsing zeer zeker een aanrader.

 4. Kor

  HVP kwam keurig de gemaakte afspraak na.
  Goede prijs/kwaliteit verhouding.

  Zonnepanelen zijn lekker strak uitgericht op het dak.

  Ze zijn 2 keer terug geweest, omdat ik ergens onzeker over was. Ook hier hield men zich netjes aan de afspraak. De electriciƫn heeft zelfs in de meterkast nog extra werk gedaan (kosteloos), omdat we een ouder huis hebben en er een extra groep bijgeplaatst moest worden.

  Zeker een aanrader.

 5. Kor

  Hmm

  Foutje bij stemmen gemaakt, ik wilde vijf sterren geven.

  Enexis hier had wel uitleg bij mogen staan. Zeven mensen schrijven een artikel en maar 3 reacties.

 6. ZEP

  @rinkensk,
  Op de pagina Bedrijven & Producten staat in de omschrijving dat je een mening en een waardering kan geven over het betreffende bedrijf. Het is aan de leden zelf of ze een waardering en een mening geven of 1 van beiden.

  Groet,
  Monique

   • ZEP

    Beste Kor,
    Helaas kan ik uw waardering niet ongedaan maken. Om u tegemoet te komen heb ik vanuit Enexis een 5 sterren waardering gegeven. Op deze manier gaat de gemiddelde waardering weer omhoog.

    Groet,
    Monique

 7. marjon

  H V P verdient zeker 5 sterren. Bij ons is alles super goed verlopen zowel de informatie en het plaatsen ervan.Ook met de aanmelding werden we netjes geholpen. Toen alles klaar was zijn ze nog komen kijken vanuit het bedrijf of alles goed was afgewerkt.

Geef een reactie

Of