Logo van Hesi

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gemiddeld: 3,67 van 5)
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Hesi

Adres: Koperslager 14

Postcode: 6422 PR

Plaatsnaam: Heerlen

Provincie: Limburg

Telefoon: 045-5412220

Website: https://www.hesi.eu

Email: info@hesi-groep.nl

Lid van: Techniek Nederland, installQ

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Graag laten wij u met deze site ontdekken wat Hesi voor u kan betekenen? Want of het nu gaat om de verhuur of verkoop van centrale verwarming toestellen, zonnestroom, zonnewarmte of ventilatieboxen, het zijn stuk voor stuk producten die wij in uw huis kunnen installeren. De lage huur en aanschaf van onze toestellen en de forse energie besparing zijn goed voor uw portemonnee en ook voor het milieu. Alle reden om onze producten eens nader te bekijken. Stel u wilt de cv ketel vervangen, dan raden wij aan om een cv ketel te huren. De vele voordelen leest u onder de tab producten: huur ketel. Voor een cv ketel huren in Limburg bent u bij Hesi als gespecialiseerd bedrijf, aan het juiste adres. Minstens zo belangrijk is het onderhoud en de 24 uur service door ons eigen team van monteurs. Zo garanderen wij u zorgeloos en comfortabel woonplezier, daar staan we voor… al ruim 75 jaar!

Nu zal uw woonsituatie of persoonlijke wens verschillen met die van de buren. Juist daarom willen wij samen met u de beste mogelijkheid en oplossing zoeken. U hoeft ons slechts even te bellen of te mailen en één van onze adviseurs bezoekt u thuis…geheel vrijblijvend.

Wij willen graag veel voor u betekenen !

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

4 reacties op “Hesi”

 1. G.M.H. Gijzen

  In juni-2012 plaatste fa.HESI 3x720WP zonnecellen op mijn dak zuidzijde.
  De omvormer SOLADIN maakt bij felle zon heel veel kabaal. Dat had ik mij vooraf niet gerealiseerd. Anders had ik of niet die zonnecellen laten plaatsen of ik had moeten zoeken naar cellen met omvormers die binnen in huis onhoorbaar zijn. Maar ja, wat doe je als alles gemonteerd op je dak is.

  Beantwoorden
 2. Berry Impelmans

  ik ben zeer tevreden over de zonnecellen op het dak die hesi heeft gemonteerd .
  we zitten dit jaar boven de 100 procent met de opgewekte energie .
  Dus alleen maar complimenten .

  Beantwoorden
 3. Marcel Jacobs

  Zeer tevreden. Niet alleen over de installatie, maar ook over de mensen die de installatie hebben geplaatst en niet te vegeten de mensen die ons hebben geadviseerd. Inderdaad maakt de omvormer lawaai, maar dat werd ons zeker duidelijk gemaakt tijdens het intake gesprek. Een dikke 9 voor het voortraject, de plaatsing en begeleiding achteraf.

  Beantwoorden
 4. B.Claassens

  Wij zijn zeer tevreden over de voorlichting én zorgvuldige plaatsing door Hesi in sept. 2016. Wij kozen voor vol glas Solarwatt panelen en SMA omvormer. De opbrengst overtreft de prognose, die was dus reëel rekening houdend met de mooie zomer van 2018. Software en App werken zonder storing. Telefonisch contact met Hesi verliep ook ook zoals het hoort.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *