Logo van HD Solar BV

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (9 stemmen, gemiddeld: 3,33 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: HD Solar BV

Adres: Vaartje 60

Postcode: 5712 BA

Plaatsnaam: Someren

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 0493-479685

Website: https://hdsolar.nl

Email: info@hdsolar.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

HD Solar richt zich op groene energie oplossingen voor particulieren en bedrijven. De nadruk ligt daarbij op zonnepanelen. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zonne-energie systemen. Eén daarvan is solar-systemen.nl, een landelijke franchise organisatie met meer dan 12 jaar ervaring in de branche. Dat maakt van ons een betrouwbare en stabiele partner in de snel veranderende en groeiende sector van zonne-energie.

Door een landelijke inkoop kunnen wij A-kwaliteit leveren met zeer goede garanties en tegen scherpe tarieven. Wij maken alleen gebruik van panelen van beursgenoteerde bedrijven en werken met Europese dealers zodat wij uitgebreide garanties kunnen geven tot 25 jaar. Wij hebben goede afspraken met deze dealers én kunnen zelf een relatief grote voorraad aanhouden. Daardoor zijn de levertijden kort. Verder werken wij samen met gespecialiseerde, door Sterkin erkende, lokale installateurs zodat uw zonnepanelen gegarandeerd goed worden geïnstalleerd tegen een gunstige prijs.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

5 reacties op “HD Solar”

 1. Emiel Bootsma

  In opdracht van Greenchoice heeft HD Solar bij mij 9 zonnepanelen geplaatst. De monteurs waren zeer vriendelijk en in alles werd meegedacht. Wat ik per se zelf wilde doen, mocht ik ook zelf. Het systeem werkte in één keer goed en heeft tot op heden – ruim een half jaar na plaatsing – geen enkele storing gehad. Het piekvermogen is in de zomermaanden geregeld tot op een paar Watt benaderd: een duidelijk bewijs dat de panelen perfect zijn neergelegd.

 2. Bas

  Prima ervaring met HD Solar; goede informatie. Zetten de deur open voor een persoonlijk gesprek waarbij je de mogelijkheid hebt om de panelen en omvormers te zien. Bij de installatie zekerden de installateurs zichzelf niet dus dit zou veiliger kunnen. Verder prima tevreden! De Solarwatt panelen doen het prima!

 3. Rene'Janssen

  Hele fijne ervaring,goed en degelijk werk geleverd

 4. Rene'Janssen

  Heel fijn samen gewerkt,alles volgens afspraak netjes gemaakt

 5. Henny Verdonschot

  Nu alweer een tijdje geleden dat HD Solar bij ons zonnepanelen heeft geplaatst. Dit na een prima gesprek met René over wat de mogelijkheden waren. Ook de monteurs hebben hun werk zorgvuldig en correct uitgevoerd, dit alles in een rap tempo. HD Solar is een fijn bedrijf om zaken mee te doen,
  dikke

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *