Logo van Van Hattum BV, Elektrotechniek

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (2 stemmen, gemiddeld: 4,00 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Van Hattum BV, Elektrotechniek

Adres: Lindelaan 50

Postcode: 5268 CD

Plaatsnaam: Helvoirt

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 0411-642353

Website: http://electroworldvanhattum.nl

Email: installatie@elektrovanhattum.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Installateur voor uw verbouw, nieuwbouw & bedrijven
Heeft u nieuwbouw of verbouw plannen? Wij helpen u graag. Of het gaat om groot of klein, wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij de aanleg van elke elektrotechnische installatie. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk installaties waar aan elk detail wordt gedacht, geen standaard installatie maar een installatie die past bij uw wensen en idee├źn, het is immers uw woning of pand waar het om gaat. Het maken van verlichtingsplannen, duurzame oplossingen en slimme systemen kunnen wij voor u in kaart brengen, offreren en installeren. Middels onze Electro World winkel zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste apparatuur zodat wij daar tijdens de bouw al rekening mee kunnen houden!

Installatietechniek
Wij adviseren, realiseren en beheren installatietechniek in elektriciteit, licht, beeld, geluid en huishoudelijke apparatuur. U wilt er storingsvrij over kunnen beschikken, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De professionals van Elektrotechniek van Hattum garanderen dat.

Ontwikkelingen in de techniek staan nooit stil. Gelukkig maar, want dit houdt ook ons scherp. Onze monteurs zijn goed opgeleid en beschikken over veel kennis. U bent dus zeker van een goede installatie!

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Eén reactie op “Van Hattum”

  1. Jeroen Derde

    Perfecte installatie. Oog voor details bij bijvoorbeeld het routeren van nieuwe bedrading. Komen alle afspraken goed na en perfecte communicatie.

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *