Logo van Harwig Installatietechniek

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Harwig Installatietechniek

Adres: Postbus 125

Postcode: 7800 AC

Plaatsnaam: Emmen

Provincie: Drenthe

Telefoon: 0591-656769

Website: https://www.harwig.nl

Email: info@harwig.nl

Lid van: Uneto-Vni

Certificering: VCA

 

Bedrijfsprofiel:

HARWIG INSTALLATIETECHNIEK: VOORUITSTREVENDE TOTAALINSTALLATEUR

Harwig Installatietechniek is al 110 jaar expert op het gebied van technische installaties die toekomstproof zijn. Om dat waar te kunnen maken, houden wij onze vakkennis bij en zijn gespecialiseerd in verschillende vakdisciplines. Wij zijn vooruitstrevend, persoonlijk en bieden u hoge kwaliteit met de juiste kwaliteit. Onze afdeling Beveiligingstechniek installeert met zorg en vakkennis de juiste zwakstroominstallatie.

Van oudsher werken wij veel voor opdrachtgevers in gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Door onze schaalgrootte kunnen wij teams samenstellen die toegewijd zijn aan specifieke branches. Harwig heeft een dermate bedrijfsomvang, dat wij specifieke teams kunnen samenstellen voor verschillende branches. Daardoor heeft u als opdrachtgever te maken met bekende gezichten en kunt u gebruik maken van specifieke kennis van onze engineers en monteurs

Wij werken graag vanaf het begin af aan met u als opdrachtgever samen. Daarnaast vinden wij het van belang om in een vroeg stadium afspraken te maken met de andere partners in het bouwproces. Wij kunnen adviseren, ontwerpen, installeren en beheren tijdens het totale installatieproces. Of het nu gaat om verbouw, nieuwbouw of renovatie van kleine of juist hele complexe projecten. Harwig Installatietechniek heeft 3 vestigingen:
EMMEN, Atlantis 3, Postbus 125, 7800 AC, T. 0591-656769
ALMERE, Kweekgrasstraat 26, 1313 BX, T. 036-5302272
GRONINGEN, Kalmarweg 14-1, 9723 JG, T. 050-5973959

 

Bedrijfslocatie:


 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *