Logo van Harskamp Daken BV

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Harskamp Daken BV

Adres: Paardemaat 33

Postcode: 7942 KA

Plaatsnaam: Meppel

Provincie: Drenthe

Telefoon: 0522-253520

Website: https://www.harskampdaken.nl/

Email: info@harskampdaken.nl

Lid van:

Certificering: VCA

 

Bedrijfsprofiel:

Wordt ook onafhankelijk van het energiebedrijf
Harskamp levert de beste zonnepanelen aan een ieder die fors wil besparen op de energierekening. Door gebruik te maken van de zon, kunt u zichzelf energie-onafhankelijk maken en heeft u geen last meer van de alsmaar steigende energieprijzen.

Deskundig, vrijblijvend advies
Iedere situatie is anders. Onze adviseurs geven u advies over de mogelijkheden. Zij informeren u over de terugverdientijd, de opbrengsten maar inspecteren ook uw dak –en dakbedekking. Wij leveren uitsluitend kwaliteit en vakwerk. Tot slot ontnemen we u de zorg omtrent het aanvragen van een subsidie en informeren we u over bijvoorbeeld beschikbare duurzaamheidsleningen.

Gegarandeerd de hoogste opbrengst
Wij garanderen u de hoogst haalbare opbrengst. 265Wp, zo gunstig mogelijk gepositioneerd met een gegarandeerd resultaat. Uw opbrengstgarantie van 25 jaar is automatisch extern verzekerd bij PowerGuard ! Een unieke garantie! Wij hebben proefopstellingen beschikbaar die u zelf kunt komen bezichtigen. Ook de opbrengsten zijn hier inzichtelijk gemaakt.

Betrouwbaar door een bundeling van krachten
Door een intensieve en duurzame samenwerking met collega-bedrijven, allen specialist op hun gebied, is ook de kwaliteit van de montage gewaarborgd. De dakdekker monteert uw panelen op het dak, de erkende installateur zorgt voor de vakkundige elektrische aansluiting.

Voor particulieren, zakelijke markt en overheden
Voor iedere opdrachtgever het juiste advies. Groot of klein. Van fabriekshal tot gemeentelijk vastgoed. Van woningcorporaties tot verenigingen van eigenaren. Van weilandopstellingen tot pv panelen op de boot. Van exploitatiemodel tot financemanagement.

Een eerlijk product
Wij kennen de fabrikant van onze panelen en bezoeken de fabriek tenminste ieder jaar. Dumpheffingen zijn op onze producten niet van toepassing. Ten aanzien van onze montagematerialen hebben we een stuk ‘social return’ weten te creëren. Deze producten laten we vervaardigen door een nieuwe onderneming waarin een specialist zijn krachten heeft gebundeld met een sociale werkplaats. (Bremond)

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *