Logo van H de Vries bv

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (2 stemmen, gemiddeld: 4,50 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: H de Vries bv

Adres: Kiekendief 78

Postcode: 9685 AL

Plaatsnaam: Blauwestad

Provincie: Groningen

Telefoon: 06-29289332

Website: https://hdevriesbv.nl/

Email: info@hdevriesbv.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Een gespecialiseerd en gerenommeerd bedrijf op het gebied van zonnepanelen, warmtepompen, vloerverwarming en c.v. installaties. Wij zijn in Groningen gevestigd, maar een landelijk opererende onderneming.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en goede installateur en leverancier voor uw zonnepanelen? Dan bent u bij H de Vries BV aan het juiste adres. Wij berekenen, leveren en installeren voor u de best passende zonnepaneelinstallatie! Wij zijn een onafhankelijke en SEI-erkende installateur van zonnepanelen.

Zonnepanelen en omvormers
Wij werken met verschillende leveranciers voor zonnepanelen en omvormers. Hierdoor kunnen wij u perfect begeleiden in de keuze voor uw zonnepaneel-installatie. Hierbij houden wij rekening met de ligging van uw woning, het uiterlijk van de zonnepanelen en natuurlijk naar de prijs-kwaliteit verhouding van de verschillende zonnepanelen en aanbieders. Wij werken onder anders samen met Zentral Solar, Canadian Solar, Solsonica, Algatech, SMA, en Omnik.

Rendement en garantie
Verschillende factoren zij van invloed op het rendement van uw zonnepaneelinstallatie. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan de ligging van uw zonnepanelen t.o.v. de zon, schaduw en uw dakhelling. Wij berekenen voor u hoe u het meeste rendement uit uw zonnepanelen kan krijgen. De zonnepanelen die wij voor u installeren zijn herverzekerd. Dit houdt in dat de garantie op uw zonnepanelen verzekerd is, ook bij een eventueel faillissement van de producent.

SEI erkenning en veiligheid
Sinds 2014 zijn wij SEI-erkend. Hiermee hebben wij aangetoond dat wij beschikken over de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het veilig en correct installeren van uw zonnepanelen.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Eén reactie op “H de Vries”

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *