Logo van Greeny Bros B.V.

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (5 stemmen, gemiddeld: 3,80 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Greeny Bros B.V.

Adres: Molenwerf 1a

Postcode: 1911 DB

Plaatsnaam: Uitgeest

Provincie: Noord-Holland

Telefoon: 0251-860990

Website: https://www.greenybros.com

Email: info@greenybros.com

Lid van: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Lekker, je eigen energie!
Greeny Bros. heeft een visie op de toekomst. Een toekomst waarin mensen hun eigen energie winnen en vervolgens gebruiken voor die dingen die leuk en aangenaam zijn in het leven. Voor jouw complete electric lifestyle hebben wij zonnepanelen, elektrische scooters, elektrische verwarming voor binnen, elektrische terrasverwarming, hoogwaardige LED-verlichting, oplossingen voor elektrisch rijden, gadgets met zonnepanelen, domotica en nog veel meer. Kom langs in onze winkels!

Kwaliteit
Greeny Bros. heeft ruime ervaring met levering en installatie van zonnepanelen bij woonhuizen, bedrijfspanden, agrarische objecten en vooraanstaande instellingen. Er wordt gewerkt met eigen gespecialiseerde installateurs.

Greeny Bros. is SEI-erkend installateur Zonnestroom (PV) en Elektrotechnische Laagspanningsinstallaties en levert uitsluitend volgens de strenge Duitse TüV-norm gekeurde zonnepanelen.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

Eén reactie op “Greeny Bros B.V.”

  1. Harry

    greeny Bros heeft offerte gedaan. was zeer scherp. Op plaatsingsdatum bleek installatieplan niet mooi, in overleg besloten om zonnepanelen anders op het dak te plaatsen. ziet er strak uit, plaatje!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *