Logo van Installatiebedrijf van den Goorbergh BV

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Installatiebedrijf van den Goorbergh BV

Adres: Brugsteen 4

Postcode: 4815 PL

Plaatsnaam: Breda

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 076-5412263

Website: http://www.installatiebedrijfvdgoorbergh.nl

Email: info@installatiebedrijfvdgoorbergh.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Met onze kennis en ervaring ontzorgen wij u door het leveren van een turnkey oplossing. Een oplossing die bij draagt aan uw MVO doelstelling.

Duurzaam Ondernemen wordt steeds belangrijker: zonder duurzaam ondernemen geen duurzame samenleving en zonder duurzame samenleving geen toekomst.

Duurzaamheid betekent kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van u en uw medewerkers. Maar duurzaamheid werkt ook door in het maatschappelijk imago van uw onderneming. Het gaat om activiteiten die u vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie ontwikkelt. Activiteiten die een stap verder gaan dan waartoe de wet u verplicht. Dit noemen we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Installatiebedrijf v.d. Goorbergh BV kan u helpen uw MVO doelstellingen te verwezenlijken. Wij springen in op de veranderende behoefte in de energievoorzieningen voor woningen, bedrijven en overheidsgebouwen.

Wij onderscheiden ons door het leveren van een totaal oplossing. Eerst inventariseren wij de bestaande situatie, wij noemen dit de energiescan. Met de uitkomsten van de energiescan ontwikkelen wij een maatwerkoplossing die naadloos bij uw behoefte aansluit en berekenen wij uw besparingen.

 

Bedrijfslocatie:


 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *