Logo van ETB Willem Bos Elektrotechniek

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (7 stemmen, gemiddeld: 3,86 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: ETB Willem Bos Elektrotechniek

Adres: Trasweg 5

Postcode: 5712 BB

Plaatsnaam: Someren

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 0493-496810

Website: https://www.willembos.nl

Email: info@willembos.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

E.T.B. Willem Bos is een allround elektrotechnisch Installateur met als specialisatie domotica installaties voor de particulier en domotica oplossingen voor de zorgsector. Daarnaast engeniren, onderhouden, beheren en beheersen wij alles op het gebied van elektro gerelateerde installaties zoals datanetwerken, alarminstallaties, zwakstroom, noodverlichting en brandmeldinstallaties. Elektrotechniek, denk hierbij aan aanleggen van datanetwerken, besturingstechniek, verlichting, inspectie, keuring en onderhoud, inbraaksignalering, inbraakinstallaties, comfort techniek (domotica), brandmelding, brandmeldinstallaties, centrale stofzuiging(domotica), telefonie,telefooninstallaties maar ook voor aanleg van zonnepanelen.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

3 reacties op “ETB Willem Bos”

 1. jeroen

  Afgelopen zomer (2013) zonnepanelen aangeschaft bij een project. Alle onderdelen separaat besteld en deze werden dan bij mij afgeleverd. Deze werden dan geinstalleerd door ETB Willem Bos. Eerst een voorschouw gehad, door de ligging van de zonnepanelen. Had ik de voorkeur voor 2 trackers in de omvormer. Dit was geen probleem. De omvormer kon worden veranderd. Helaas bij het aanleveren van de onderdelen bleek de originele omvormer te zijn geleverd. een telefoontje was genoeg om een andere omvormer te krijgen. De leverancier van W.Bos had de verkeerde opgestuurd. Op de installatie dag zelf ging alles van een leien dakje. Alleen de bluetooth module was niet geleverd, deze werd later geinstalleerd.
  Ik ben zeer tevreden over de montage van ETB Willem Bos.

 2. Ton de Win

  In juni 2013 door Willem Bos 12 zonnepanelen laten installeren. Ziet er strak uit, installatie verliep probleemloos en netjes. De monteurs waren zeer voorkomend en vriendelijk. Natuurlijk is men vooraf komen schouwen. We hebben tegelijkertijd de meterkast laten renoveren en door Willem Bos een E-laadpunt laten installeren voor de LEAF van mijn vrouw. Ik kan ETB Willem Bos bij iedereen aanraden.

 3. H vd Voort

  Ik heb in April 2016 10 zonnepanelen laten leggen door ETB Willem Bos. Gehele installatie is uitstekend verlopen.
  Ze hebben zowel alles buiten als binnen netjes afgewerkt.
  Ik ben zeer tevreden over de installatie en de zonnepanelen.
  Ik kan ETB Willem Bos bij iedereen aanraden.

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *