Logo van Enie.nl

Beoordeel dit bedrijf:

12 votes, average: 4,50 out of 512 votes, average: 4,50 out of 512 votes, average: 4,50 out of 512 votes, average: 4,50 out of 512 votes, average: 4,50 out of 5 (12 stemmen, gemiddeld: 4,50van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Enie.nl

Adres: Leonard Springerlaan 17

Postcode: 9727 KB

Plaatsnaam: Groningen

Provincie: Groningen

Telefoon: 085-4017000

Website: https://enie.nl/

Email: info@enie.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

enie.nl is een adviesorganisatie en leverancier van zonne-energie voor de particuliere en zakelijke markt. Het bedrijf is in 2012 met een droom en een helder perspectief gestart. Wat enie.nl drijft is een wereld waarin duurzame energie de nummer één bron van energie is. Deze energiebron wordt door mensen zelf gecreëerd en gecontroleerd: de slimste energie maak je zelf. In de optiek van enie.nl is zonne-energie de manier om dit mogelijk te maken.

Inmiddels zijn duizenden mensen en organisaties overgestapt op zonne-energie van enie.nl door haar persoonlijke advies, Europese topproducten en gegarandeerde opbrengst op de kWh.

In minder dan drie jaar tijd is het initiatief uitgegroeid tot een organisatie met een eigen visie, een marktleidende positie en een unieke propositie voor de zonne-energie markt. Dagelijks zijn ruim dertig medewerkers werkzaam voor enie.nl in Groningen, Drachten, Arnhem en Apeldoorn, Heerlen en Utrecht.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

8 reacties op “Enie.nl”

 1. Harry Hindersma

  Erg fijn bedrijf, heel erg goed advies gehad en naar volle tevredenheid 18 Bisol panelen laten plaatsen. De kWh garantie vind ik ook erg fijn, kom ik niet voor verrassingen (en daardoor erg mooie monitoring van solarlog)
  Harry

 2. Jan Hendrik van der Meer

  In ons vergelijk van aanbieders kwam Enie.nl als meest betrouwbaar over waarbij we een goed en eerlijk advies hebben gekregen. De installatie was binnen 1 dag klaar en is uitgevoerd door een team van zeer vriendelijke en proffesionele mensen. De installatie maakt helemaal waar wat men heeft beloofd en we willen een ieder die zoekt naar een betrouwbare partner voor zonnepanelen Enie.nl van harte aanbevelen.

 3. DerkEppinga

  In mei 2014 heb ik door enie.nl 12 zwarte zonnepanelen op mijn dak laten installeren. Toen ik op zoek ging naar zonnepanelen ontdekte ik hoe moeilijk het is om een juiste leverancier te vinden. Ze pretenderen allemaal het beste product te hebben voor de laagste prijs. Heb de opdracht uiteindelijk aan enie.nl gegund omdat ze mij aan tafel konden laten zien wat de opbrengst zou worden en deze opbrengst ook als enige garanderen. Mijn verwachte opbrengst was 2.894 kWh in het eerste jaar en deze hebben ze ruim gehaald. Ik ben daarom een jaar later nog steeds zeer tevreden over enie.nl.

 4. Mirjam

  Via een advertentie kwamen wij Enie.nl tegen. 3 dagen later hadden wij een gesprek met een adviseur. Uiteindelijk hebben mijn man en ik besloten om voor enie.nl te kiezen vanwege de opbrengstgarantie en Europese zonnepanelen. Ook door het vertrouwen (ze hebben meerdere vestigingen door het land) De zonnepanelen liggen nu al 2,5 week op ons dak en brengen aanzienlijk veel meer op dan was berekend!

 5. Dhr. Kuiken

  Omdat we een hoog verbruik hebben van 53.000 KW/h met ons bedrijf, zijn we op zoek gegaan naar oplossingen om te besparen op energie door middel van Zonnepanelen.

  We zijn op zoek gegaan naar bedrijven die vaak grotere installaties plaatsen. Enie.nl was één van de bedrijven die we hebben benaderd.

  Het advies gesprek met de adviseur van enie.nl hebben we als prettig en kundig ervaren. Ze onderscheiden zich van de andere aanbieders met een duidelijk verhaal en een goeie visie. De offerte was duidelijk en gewoon een all-in prijs. de beloofde opbrengsten zijn realistisch en het lijkt er nu op (half jaar later) dat de beloofde productie met gemak gehaald gaat worden.

  kortom: wij zijn dik tevreden

  (230 REC-Solar panelen met Solaredge omvormers)

 6. Jan Keizer

  Na hier en daar geïnformeerd te hebben omtrent de aanschaf van zonnepanelen, kwam de reactie van de mensen van Enie.nl als meest betrouwbaar, maar vooral kundig over. We genieten al vanaf december 2015 van onze installatie. Nu (woensdag 1 februari 2017) door een blunder van Ziggo (geen monitoring van onze panelenopbrengst meer) adequaat, uiterst vriendelijk maar vooral op een hele proffesionele manier geholpen om te zorgen dat het door derden gecreëerd probleem is opgelost. Enie.nl is van harte aan te bevelen. Bedankt.

Geef een reactie

Of