Logo van Energieplusdak

Beoordeel dit bedrijf:

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 stemmen, gemiddeld: 0,00van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Energieplusdak

Adres: De Spil 2

Postcode: 3774 SE

Plaatsnaam: Kootwijkerbroek

Provincie: Gelderland

Telefoon: 0342-760670

Website: https://www.energieplusdak.nl

Email: info@energieplusdak.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

EnergiePlusDak (energie+dak) is een multidisciplinaire organisatie met ruime ervaring in het renoveren van daken. We werken voor overheden en bedrijven in de industrie, transport, dienstverlening en agrarische sector. Onze klanten hebben één aanspreekpunt voor het saneren van het bestaande dak, het aanleggen van een nieuw dak en/of het plaatsen van zonnepanelen. Door onze schaalgrootte en ervaring zijn we in staat om de beste kwaliteit te bieden tegen de laagste prijs.

Meten is weten, zeggen we altijd. Dus komen we bij u ter plekke de situatie opnemen. We meten alles zelf op en controleren uw elektriciteitsvoorziening. Ook maken we een rendement- en windlastberekening, die we verwerken in een compleet voorstel waarin u precies kunt zien met welke materialen we een zo hoog mogelijk rendement kunnen halen uit een stormvaste installatie.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

Geef een reactie

Of