Logo van Energiegarant

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Energiegarant

Adres: Laan van Waalhaven 402

Postcode: 2497 GR

Plaatsnaam: Den Haag

Provincie: Zuid-Holland

Telefoon: 070 7370682

Website: http://www.energiegarant.nl

Email: info@energiegarant.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Iedereen draagt bij aan eigen duurzame energie en bepaalt zelf hoe hij dat doet. Samen zorgen we ervoor dat het energieverbruik van huishoudens wordt teruggebracht en duurzaam wordt opgewekt.

Energiegarant onderscheidt zich door de thema's:

  • uw energie... uw toekomst
  • Dé bespaarorganisatie
  • uw besparing is ook ons voordeel
Iedereen wil uiteindelijk een duurzame energiehuishouding. Niemand kiest willens en wetens voor het onnodig opmaken van resources voor de toekomst. De weg naar een duurzame energiehuishouding is voor iedereen anders. Energiegarant biedt meerdere wegen om zover te komen. Energiegarant zet zich in om klanten vooruit te helpen naar een duurzame energiehuishouding.

Een klant die energie bij ons afneemt wordt lid van de bespaarorganisatie. Samen met u zoeken wij naar oplossingen om uw energieverbruik terug te dringen. Met de kennis en ervaring van onze organisatie en die van onze partners weten we dat de zo'n 30% energiebesparing voor iedereen haalbaar is.

De afspraken die wij met u maken zijn helder en transparant. Onze energiecontracten zijn gebaseerd op uw werkelijk verbruik zonder winst op stroom en gas. Daarnaast betaalt u een vast bedrag per maand voor service kosten. Hoe lager uw verbruik, hoe lager ons risico en voorfinanciering. Zo is uw besparing ook in ons voordeel.

Voor al onze besparingsprojecten en adviezen ontvangt u vooraf een duidelijk prijsopgaaf. Zo weet u dus altijd waar u aan toe bent.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *