Logo van Energie Remmers

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (9 stemmen, gemiddeld: 4,00 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Energie Remmers

Adres: Koldingweg 6

Postcode: 9723 HK

Plaatsnaam: Groningen

Provincie: Groningen

Telefoon: 050-2303333

Website: http://www.energieremmers.nl

Email: info@energieremmers.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Energie Remmers is een ervaren en deskundige organisatie op het gebied van zonne-energie. Uw wensen staan bij ons centraal. Daarom werken wij met persoonlijke adviseurs, die bij u op locatie langskomen. Geen snelle verkoop, maar gedegen advies op basis van uw situatie.

Omdat een investering in zonnepanelen er een is voor de lange termijn, bieden wij enkel kwaliteitsproducten. Op die wijze bent u ook in de toekomst verzekert van zonnestroom. De productgarantie op onze zonnepanelen is 10-12 jaar. De rendementsgarantie is 25-30 jaar. Doordat wij enkel en alleen werken met Duitse leveranciers, bent u altijd verzekerd van een betrouwbare levering en is er altijd een aanspreekpunt in de buurt, in het geval dat de garantie moet worden aangesproken

 

Bedrijfslocatie:


 

5 reacties op “Energie Remmers”

 1. ARunhart

  Keurig advies, manier van montage panelen is redelijk uniek te noemen tov vele zonnesysteemaanbieders. Ik weet nu zeker dat de panelen op hun plek blijven zitten. Tevens de montage volgens afspraak afgeleverd en prima nazorg. Al met al, een hardwerkend bedrijf die zeker niet mag ontbreken in de lijst van favorieten.

 2. hans

  Prima snelle leverancier en montage bedrijf zonnepanelen, zeer nette montage en in overleg. Alles in 1 tot aan de BTW teruggave toe. Al een optie om verder uit te breiden waarbij de omvormer kosteloos kan worden omgeruild.

 3. Kees Offereins

  Helaas slechte ervaring panelen liggen niet Z ! opstellingshoek nog geen 10 gr. Reageerd met dreigingen !!!

 4. R. Bakker

  In eerste instantie gezocht naar zonnepanelen die het beste uit tesst komen en met de langste opbrenggarantie. Zodoende bij Remmers uitgekomen en adviesgesprek gehad. Alles is netjes en in overleg geïnstalleerd.

Geef een antwoord

Of