Logo van Energie Control NL

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (11 stemmen, gemiddeld: 4,36 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Energie Control NL

Adres: Ten Cateweg 8

Postcode: 7642 LH

Plaatsnaam: Wierden

Provincie: Overijssel

Telefoon: 0546-574472

Website: https://www.energie-control.nl/

Email: klantenservice@energie-control.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Energie Control NL, specialist in energiebesparende oplossingen Wij zijn een bedrijf uit Wierden gespecialiseerd in het verbeteren van uw woning of gebouw op het gebied van energie besparende maatregelen. Energie Control NL biedt effectieve energiebesparende oplossingen:

 • Dakisolatie
 • Spouwmuurisolatie
 • Vloerisolatie
 • Zonnepanelen
 • Thermografie
 • Energielabel
Bent u gewoon benieuwd wat er allemaal mogelijk is in uw woning, neemt u dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs en krijg een advies op maat. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. De aanpak Energie Control NL Nadat u een aanvraag heeft gedaan voor meer informatie of een offerte nemen wij telefonisch contact met u op. In dit telefoongesprek bespreken we uw wensen en kunnen we samen met u een plan van aanpak bedenken zodat de juiste adviseur u in een persoonlijk gesprek bij u op locatie deskundig kan adviseren over de te nemen maatregelen. Daarna wordt er geheel in overleg met u een passende aanbieding gemaakt voor de producten of diensten die u nodig heeft. Meer informatie over ons Bent u nieuwsgierig geworden naar Energie Control NL en wilt u meer weten over ons? Als u uw nummer achter laat, bellen wij u gratis terug.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

8 reacties op “Energie Control NL”

 1. Mevr. Zandman

  Keurig bedrijf zeer correcte informatie en alles netjes snel en goed geinstalleerd. Nu nog hopen op heel veel zon!

 2. sam

  Een goed bedrijf. Komen gemaakte afspraken keurig na en houden ook contact na de verrichte werkzaamheden.

 3. Tonnie Mentink

  Prima persoonlijk en eerlijk advies met een scherpe prijs. Installatie snel, netjes en geheel volgens afspraak. Erg tevreden.

 4. P.B.G. van Doorn

  Prima bedrijf. Deskundige mensen die goede voorlichting geven. Op de dag van de installatie van de zonnepanelen kon je goed met de installateurs overleggen over de plaatsing van de omvormer en de route van de bekabeling. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.

 5. R.S.

  Waar energie-control zich in onderscheidt is het klantencontact en het afstemmen op de persoonlijke situatie en wensen. Ik had een offerte opgevraagd voor zonnepanelen en ik wist niet hoe het op het dak zou moeten. Door een goed persoonlijke advies van een adviseur die gewoon thuis komt, heb ik een offerte voor 9 zonnepanelen geaccordeerd. Die offerte was er nog dezelfde dag.
  Op de dag dat de zonnepanelen werden geplaatst kreeg ik een zeer ervaren monteur op bezoek. Wegens ziekte van een collega was hij alleen, maar hij deed zijn werk vlot en professioneel. Door een incident op het dak kon hij helaas niet verder werken. Direct zijn er collega’s vanaf het kantoor gekomen om de situatie en deze monteur te beoordelen en te begeleiden. Daarop zijn 2 andere monteurs binnen een uur opgetrommeld vanaf een andere klus die onze klus nog de zelfde dag af hebben gemaakt. Pas om 18.30u was het klaar, maar ze namen ook alle tijd voor een goede afronding. Ook de nazorg was erg goed en ik ben zelfs gecompenseerd voor het ongemak, ondanks dat het incident ook voor hen overmacht was. Kortom: Een bedrijf waar je op kunt bouwen.

 6. MGB64

  Ik heb een minder goede ervaring met Energie Control. Het team dat de installatie deed, werkte niet netjes en liet veel troep achter. Ook werd er veel gerookt bij de voordeur. Ik heb hierover een klacht ingediend en daar hebben ze wel op gereageerd.
  Helaas was na 4 dagen de omvormer al stuk. En nu staat de installatie al 10 dagen stil…ik wacht nog steeds op de nieuwe omvormer.

 7. Herman Steijn

  Na de offerte fase die ik binnen 2 dagen al had gekregen direct opdracht gegeven voor de plaatsing van 40 zonnepanelen plus omvormer en alles wat er bij kwam kijken.
  Nog geen 2 weken later was de boel geïnstalleerd, en alles werkte van meet af aan geweldig.

  Kortom een bedrijf met geweldige mensen die haar vertegenwoordigt. Doen wat ze beloven en alles volgens afspraak.
  Over ca. 6 maand moet de meterkast verplaatst worden, en ze hebben zelfs belooft dat ze de kabel van de omvormer tegen die tijd ook verplaatsen en opnieuw aansluiten in de nieuwe meterkast.

  We zijn zeer, zeer tevreden en heel blij dat we uiteindelijk voor Energy Control hebben gekozen.

  CHAPEAU!!

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *