Logo van Ecodome B.V

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (5 stemmen, gemiddeld: 4,00 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Ecodome B.V

Adres: Hunebedstraat 6

Postcode: 5342 LK

Plaatsnaam: Oss

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 0412-474666

Website: http://www.ecodomebv.nl

Email: info@ecodomebv.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Ecodome is een regionaal bedrijf dat gespecialiseerd is in zonnepaneel- en zonneboilerprojecten. Wij zijn sinds medio 2009 actief in deze markt. De doestelling van Ecodome is het ontwerpen, adviseren, installeren, in bedrijf stellen, onderhouden en monitoren van PV installaties en zonneboilerprojecten. Daarnaast heeft Ecodome een import- en distributiefunctie voor W en E installateurs.

Bij Ecodome streven wij ernaar om nieuwe manieren van denken en leven te creëren; een nieuw gevoel. Wij omarmen duurzaamheid, zonder inlevering van comfort. Wij creëren oplossingen voor een duurzame toekomst en geven u een goed gevoel over de keuzes die u maakt. Ondervind hoe wij u kunnen inspireren tot het creëren van een betere toekomst voor u en uw omgeving.

Ecodome werd opgericht in 2009 en blijft groeien en evolueren om onze klanten te ondersteunen altijd een verschil te maken dag in, dag uit. Ons mission statement is dan ook om een grote verscheidenheid van eco-producten tegen concurrerende prijzen en met een significant betere dienst aan te bieden op de particuliere en zakelijke markt. Om dit te bereiken kopen wij onze producten bij de bron. Daarnaast leiden wij onze mensen zelf op en streven wij naar een duurzame relatie met onze klanten en leveranciers. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste en de beste eco-producten voor onze klanten. Voor suggesties of vragen zijn wij u graag tot dienst!

Ecodome heeft verschillende eco-producten in het assortiment, deze helpen u om op een duurzame manier te leven.

Ons assortiment van eco-producten bestaat uit:

 • Zonne-energie producten
 • Windenergie producten
 • Energiebesparende producten
 • Duurzame producten
Onze producten zijn uitvoerig onderzocht en getest. Wij geloven dat onze producten de best beschikbare producten zijn op de markt. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en uitdagende producten die onze klanten helpen hun CO2-uitstoot te verminderen.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

3 reacties op “Ecodome”

 1. josh

  van de week een 10kw instalatie besteld 45 panelen met 250 wp , het was een gevoel van thuis komen zo als men je behandels daar duidelijk mee denken en niet alleen naar de prijs kijken, maar ook naar wat het allemaal opbrengt over de jaren

 2. josh

  weer super geholpen met de tweede lading panelen nu 27 stuk AXIworldplus SE AC 265P-156-60S hoop op een zonnige samen werking

 3. njc meijer

  Bij mij in 2012 18 zonnepanelen gemonteerd met een drie fase omvormer , en in 2018 9 zonnepanelen gemonteerd met een 1 fase omvormer en dat werkt heel slecht want een fase loopt te hoog op bij de drie fase naar 250 volt ,en dat werkt zeer slecht , verkeerd advies en verkeerd gemonteerd ze hadden een nieuwe omvormer moeten monteren een drie fase dan had ik dat probleem niet gehad zeer slecht advies van dhr Peer .

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *