Logo van E2-Energie

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (7 stemmen, gemiddeld: 2,71 van 5)
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: E2-Energie

Adres: Impact 71C

Postcode: 6921 RZ

Plaatsnaam: Duiven

Provincie: Gelderland

Telefoon: 085-4011246

Website: http://shop.e2energie.nl

Email: info@e2energie.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Zonder energie kunnen wij niet comfortabel wonen, werken of recreëren. Energie is van levensbelang.
De vraag naar energie stijgt nog steeds in de wereld. De voorraad fossiele brandstoffen raakt leeg. Er zijn voor de toekomst nieuwe bronnen van energie nodig. De zon kan ons ruim voldoende energie leveren. Met zonnepanelen kunt u zelfstandig en onafhankelijk uw eigen energie produceren. De aanschaf van zonnepanelen vergt een forse investering, maar daarna heeft u gratis energie; van de zon!

Het is onze missie om een substantiële bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving en een beter klimaat.
Een samenleving die nu en in de toekomst energie nodig heeft om te leven, maar deze energie opwekt zonder het verbruik van eindige fossiele energiebronnen. Energie die op een economisch, maatschappelijk en milieutechnisch verantwoorde wijze wordt gewonnen. Met zonnepanelen kunnen huishoudens in Nederland zelfstandig, duurzaam en goedkoop in hun eigen energiebehoefte voorzien.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

5 reacties op “E2-Energie”

 1. Slotboom

  Offerte aangevraagd en overeenstemming bereikt over installatie. E2 Energie offreerde ZNShine 265WP panelen, maar plaatst zonder overleg 260WP panelen. Als je hier dan achter komt en vervolgens emails stuurt en voicemails inspreekt wordt hierop niet gereageerd, terwijl wij deze kwestie netjes willen afhandelen. Krijg de indruk dat deze partij in de markt is om snel geld te verdienen en klanten laten barsten als er wat is.

  Beantwoorden
 2. Joost

  Bij plaatsing van de panelen bleken kabels niet gelegd te kunnen worden zoals was afgesproken. De persoon die de offerte maakte en ons huis bezocht heeft om de situatie in te schatten, heeft onvoldoende gekeken naar mogelijkheden om leidingen te leggen. Uiteindelijk hebben we nu een lelijke kabel buitenom (terwijl alles binnenlangs netjes weggewerkt zou worden).

  Een belangrijke reden dat we voor E2 hebben gekozen was de app waarmee we real live de opbrengsten kunnen bijhouden. De app is in de praktijk echter zeer slecht ontworpen (veel programmeerfouten) en de functionaliteiten zijn zeer beperkt.
  In ons geval werkt de app maar zeer zelden goed, omdat een van de omvormers met internetverbinding vaak geen verbinding maakt. E2 heeft deze omvormer aangeraden en aangelegd. Achteraf melden ze dat ze vaak niet goed werken (dat had ik graag vooraf geweten!) en dat een bedrade variant een betere optie is (ook dit had ik ook graag vooraf geweten).
  Al met al is mijn aanvankelijke enthousiasme voor dit bedrijf sterk verminderd na verloop van tijd.

  Beantwoorden
 3. Rob

  Na een initieel prettig gesprek met de verkoper waarin het te leveren systeem is besproken ging de ervaring rap bergafwaarts na het tekenen van de offerte:

  – Er werd een ander merk panelen gemonteerd dan was overeengekomen.
  – De installatie niet aangesloten op internet zoals overeengekomen.
  – De installatie van de panelen is zeer slordig afgewerkt (draagconstructie onregelmatig afgezaagd, geen einddoppen geplaatst )

  Ik heb naar aanleiding hiervan getracht contact te krijgen met de verkoper maar deze reageert na tekenen offerte niet meer op telefoon, voicemail of mail. Alle verdere contact verloopt uitermate moeizaam via de binnendienst.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *