Logo van Drenth Energy

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Drenth Energy

Adres: Wollegras 15

Postcode: 8471 WH

Plaatsnaam: Wolvega

Provincie: Friesland

Telefoon: 0561-226110

Website: https://www.drenthenergy.nl/

Email: info@drenthenergy.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Drenth Energy is jouw specialist in het kiezen voor energiemaatregelen in je huis of je bedrijf. Dat gaat natuurlijk op een duurzame wijze, want dat is niet alleen goed voor de aarde, maar ook voor je portemonnee. Wil je Gerhard Drenth spreken, bel of mail.

Zonne-energie
We hebben met onze zon ongelooflijk geluk: dagelijks ontvangen we op aarde ongeveer 100 keer zoveel energie als we met zijn allen kunnen verbruiken. Het is de kunst deze energie te vangen. En dat kan: met zonnepanelen van Drenth Energy vang je het zonlicht, dat wordt omgezet in stroom. Met zonnecollectoren van Drenth Energy vang je de zonnewarmte en verwarm je jouw huis en water. Iedere dag weer, jaar in en jaar uit.

Warmtepompen
De afgelopen jaren zijn de ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen enorm vooruitgeschoten. Met de laatste technieken zoals het combineren van zonnepanelen en warmtepompen kan Drenth Energy u voorzien van een goed en gedegen advies. Zo verwarm je je huis op een duurzame wijze en verlaag je de energierekening.

Airconditioning
Ieder jaar wordt het 's zomers warmer. Dan is een heerlijk gekoeld huis wel zo lekker. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van airconditioning kunnen wij u helpen met het selecteren van de juiste professionele airconditioning. Deze kunnen we daarna op deskundige wijze plaatsen. Dit kan zowel op kleine schaal als op projectbasis.

 

Bedrijfslocatie:


 

Geef een antwoord

Of