Logo van Dijkstra Verwarming

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gemiddeld: 4,00 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Dijkstra Verwarming

Adres: Bûterblom Strjitte 15

Postcode: 9288 AA

Plaatsnaam: Kootstertille

Provincie: Friesland

Telefoon: 0512-843807 of 06-42108021

Website: https://www.dijkstraverwarming.nl/

Email: info@dijkstraverwarming.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Wij zijn gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van warmte- en installatietechniek. Met een team van vakkundig specialisten bent u gegarandeerd van een uitstekende service. Zo is er een 24 uur servicedienst en van alle courante merken Cv-ketels hebben wij onderdelen op voorraad, zodat een eventuele storing snel verholpen is.

Wilt u zorgeloos gebruik willen maken van uw Cv-ketel dan behoort een onderhoudscontract ook tot de mogelijkheid. Onze onderhoud- en servicemonteurs volgen voortdurend cursussen bij diverse ketelfabrikanten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Wij leveren uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit hierdoor kunnen wij een garantie geven van 2 jaar! De vakkundige werkwijze en hoogwaardige kwaliteit producten zorgen voor tevreden klanten.

Natuurlijk Duurzaam is voor Dijkstra CV Ketel de gewoonste zaak van de wereld. Met het plaatsen van ruim 150 warmtepompen door geheel Nederland bent u bij Dijkstra u op het juiste adres. Dijkstra CV Ketel staat voor jarenlange ervaring en expertise.

 

Bedrijfslocatie:


 

Geef een antwoord

Of